Nostalgi

Showboat

Jaaaa!!!!

Trevligt att de kunde vinna trots riktigt uselt spel tidsvis.

Tisdag

Skönt med tisdag, då är man ledig på kvällen.
Ingen träning blev det idag som jag skrev igår. Hamnade på Espresso house för att räkna lite. Det började helt ok, men efter ett tag så tappade jag motivationen totalt.
Kan ha att göra med att jag inte har ätit någonting idag förutom frukost.
Detta åtgärdas nu då jag precis har stekt en hambörgare som jag tuggar på. får se om man blir alertare sen så man kan räkna lite till.
Annars så lär kvällen innehålla handboll. Ska titta på GUIF:s tredje kvartsfinal. Inte live men i direktsänd tv.
Hoppas det går bra för dem.

Facebook

Facebook, verkar ha ganska stora problem för tillfället.
Jag kommer till en helt annan sida iaf

Hoppas det löses snart.

Ingen träning

Det bidde ingen träning.
Tog en liten paus framför xboxen och sen blev det mer matte.
Kom precis hem från rep med orkestern och det gick bra.

Imorgon blir det nog ingen träning då heller. Bror hann inte och då tror jag att jag koncentrerar mig på matten imorgon också och hoppas på träning på onsdag.
Känner sig splittrad. Kanske lite stressad över att det går så långsamt med matten, hoppas jag kommer igång med den ordentligt snart. Var tvungen att köpa en ny miniräknare idag. Min gamla från gymnasiet=stenåldern var lite glapp så jag införskaffade mig en Texas TI-82 Stats. Den verkar helt ok, är inte van vid grafräknare men man vänjer sig nog snart.

Ne nu hägrar matteboken igen. Känner mig riktigt flitig.

So far

Dagen har varit ganska givande.
  1. Gå till stan, äta frukost och räkna matte - Gjort och det har gått hyfsat
  2. Bodypump på Forever - Funderar på om jag ska hoppa den och räkna mer matte.
  3. Repetition med Volvo i Eskilstuna Musikkår
  4. Söka mer jobb och räkna mer matte.
Lär väl återkomma under dagen/kvällen med hur det blev. Hoppas jag pumpen ikäll så ska jag träna gym med bror imorgon. Låter faktiskt mer lockande just nu.

Dagens planer

Dagen började alldeles för tidigt, men så är det ibland.
Fram till nu har jag kollat runt lite efter jobb.
Dagen för övrigt har följande innehåll:
  1. Gå till stan, äta frukost och räkna matte
  2. Bodypump på Forever
  3. Repetition med VOlvo i Eskilstuna Musikkår
  4. Söka mer jobb och räkna mer matte.
Så nu styr jag stegen mot Smak för lite frukost, ska nog ringa B och se om han vill göra mig sällskap

Fastnade

Jag fastnade framför datorn.
En travianvän:


Natt

Tänkte önska er godnatt med denna:


Helgen snart slut

Då sitter man framför datorn en söndagskväll igen.
Känns som det var igår.
Dagen börjades med fika med bror på stan, sen blev det middag hos päronen innan jag och T gick på Ringo.
Den var över förväntan, lite sista föreställningen-skämt som var ganska lyckade faktiskt.
Vissa sånginsatser kunde man ha önskat sig mer av men så blir det lätt.
Bra jobbat iaf alla som medverkade.

Hörde i radion att Kaliber infiltrerat Sverigedemokraterna och spelat in interna möten. Den bilden som kommer fram är på intet sätt förvånande men likväl skrämmande. De kämpar ganska hårt för att polera utsidan från rasismstämpeln, men man ser hur nära ytan de åsikterna finns bland förtroendevalda. Lyssna på programmet här.

0 - 0

Har inte sett matchen, men kan inte vara missnöjd med det resultatet.

Lördag del2

Dagen såhär långt har väl varit typ Jaha.
Började med fika med D, trevligt även om jag fick reda på att han flyttar om en vecka typ. Efter det gick vi runt en sväng på stan innan jag hamnade i bowlinghallen och tittade på seriespel som B spelade. Relativt underhållande. Sen så drog jag mig mot Klosters kyrka där jag funderade på att titta på Verdis Requiem. Tyvärr så ville inte min far svara i sin telefon så jag gick därifrån när jag inte hade någon biljett. När jag kommit hem så ringde min far upp men då orkade jag inte dra mig tillbaka.
Resterande del av dagen hoppas jag att det blir mer givande.


Lördag

Då var det helg igen. Gårdagen innehöll en sväng till Västerås och köpa present till bror och lie leksaker till mig, efter det så blev det lunch på American, sen hem till päronen och käkade middag. Avslutade kvällen med B och lite xbox. Idag sak jag dra iväg och träffa D. Lämnar er med följande:


Dagens väder


Duktig

Nu har jag varit duktig och uppdateras de grupper i Hattrick som jag ska. Har även betalat räkningarna för denna månad. Nu ska jag räkna lite matte innan jag går och lägger mig.
Godnatt!!


Höj taket i A-kassan

Fackförbundet Unionen som jag är medlem i har startat en namninsamling för höjt tak i A-kassan.
Skriv gärna på här

Matte C

Jag ska tenta av Matematik C. Anledningen är väl att jag vill kunna plugga i höst om jag inte får ett jobb innan dess. Problemet var att ska jag läsa på komvux så blir det en heldistansutbildning, samtidigt vet jag inte om jag får studera med a-kassa, så eftersom det är inte så stor skillnad på backupen och jag slipper strula med a-kassan så ska jag läsa in den själv och tenta av den.
Hoppas det går bra.

Drevet

Det är ganska intressant när drevet har fått blodlukt. Just nu spelar det ingen roll hur mycket Wanja Lundby-Wedin bedyrar sin oskuld. Nu kommer inte drevet att ge sig innan hon har avgått. Frågan är hur länge hon står ut.

Moped

JAG FÅR MIN MOPED SÅLD IDAG!!!!!!!!!

Träning

Det kändes ovanligt bra på träningen idag.
Funderar på om det har att göra med tt jag vilade i måndags.
Kan vara så.

Våfflor

Måste äta våfflor idag.

Men först ska jag iväg och träna en sväng.
Här kommer en låt att starta dagen med :)


Kvällen

Inte helt oväntat så pantade jag först. Har precis tagit mig upp ur badet och läste en kompis blogg och hon hade lagt upp en gammal låt som är riktigt bra, lite nedstämd men iaf.


Kall dag

Idag har det värit väldigt kallt. Känns bra med vår i luften eller nåt.
Annars så var dagen ganska lugn, fick iväg en ansökan till Varberg, sen bokningsbekräftelsen till Malmö. Blev lunch med bror idag och sen lite shopping på Tuna Park. Köpte ett par jeans. Rea tillcohmed. Nu på kvällen har jag varit och socialiserat mig med min mor, man får ju gratis mat och det är ju alltid trevligt :)
Nu sitter jag och funderar på om jag ska tappa upp ett bad och sen åka och panta flaskor (läsken är slut) eller om jag ska panta flaskor innan jag badar. Lutar åt det senare eftersom jag då inte behöver gå ut och bli kall igen. Men vi får se. Får även se hur man sysselsätter kvällen om det blir någon film att titta på kanske. Eller så blir det lite xbox kanske.... Valen är så många...

Hedersvåld

Sitter och slötittar på Malous bokklubb eller vad det nu heter och det handlar om hedersvåld.
Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur man kan sätta sin "familjs heder" framför sitt barns liv. Det är helt sjukt!!!!

Dagen

Dagen startae trevligt med lunch tillsammans med T.
Därefter så träffade jeg B och vi umgicks fram tills nu typ. Fick ett anti-anfall på eftermiddagen och kände inte för någonting. Så jag sket i att träna och sen så fick jag förhinder till repetitionen.
Kvällen tillbringades med att titta på München tillsammans med B. Den var helt ok. Inte alls som jag trodde faktiskt. Nu har jag precis skjutsat hem B och sitter och tar det lugnt. Ska ta tag i att söka de jobb jag plockade fram under förmiddagen. Det är ansökningar som ska skickas till varje företag och inte via bemanningsföretag vilket innebär att man måste specialisera sitt personliga brev till varje ansökan. Det är lite jobb med.
Har börjat fundera på om man ska försöka läsa in Matte C från gymnasiet, det går lite till och från eftersom jag inte är det minsta sugen på att börja plugga på högskolan så känns det onödigt, samtidigt så vore det bra för att öppna en möjlighet till.
Ne, nu ska jag söka jobb.

Biljetter

Fick precis hem biljetterna till musikalföreställningen i Köpenhamn. Detta trots att jag önskat kunna hämta ut dem på plats där. Men inte alltid lätt med kommunikation, skrev ju på engelska för att slippa missförstånd, men ska väl vara glad åt att biljetterna var till rätt föreställning iaf :)

Vänfällan

Har nog hamnat där...

Baise Moi

.... är nog en av de sämsta filmerna jag någonsin sett. Och ja, jag vet vad det betyder. Man kan se detta nlägg som ett lite experiment på hur många fler besökare min blogg får. Kanske speciellt från Frankrike.
Väntar med spänning.

Lång dag

Det har varit dåligt med mitt bloggande idag.
Imorse gick jag till ok, där T skulle hyra en flyttbil. Tog den ut till t:s ex där vi fyllde den och åkte in till hennes nya lägenhet. Väl där mötte B och E upp och vi höll på och flytta  ett bra tag, blev en tur till. Sen så har jag hjälpt till och plockat där hela dagen, sen var vi och köpte en tv till T. Är bara lite avis..
Kvällen spenderandes hemma hos T och glodde på tv och snackade. Kom nyligen hem nu, lite lagom seg...
Därav mitt lilla bloggande.
Nu blir det nog lugnt resten av kvällen. Sover nog gott inatt..

Kväll

Det blev en lugn kväll hos bror. Tog en pizza på Venezia. Helt ok även fast jag inte var så hungrig. Sen tittade vi på en film. Den hette The Forbidden Kingdom. Den var helt ok, inget djupare men bra underhållning och shyssta fightinscener. Helt klart sevärd. Det blev inget Robinsson för min del, får se om man tittar på någon repris kanske eller om man läser allt om det i skvallerpressen Aftonbladet eller Expressen. Sitter just nu oc funderar på om man ska titta på en film till kanske. Det lutar åt det eller CSI Miami som började precis. B ringde oxå och vi skulle höras pm någon timma, får se om man orkar hitta på något då.

Trött

Då är det lördagseftermiddag oc man sitter här för första gången idag.
Det är inte så ofta man sitter här så sällan så att säga.
Jag började dagen med att fika frukost med C på Smak. Alltid gott och trevligt. Sen bar det av mot fristadskyrkan och dagens ångest. Examinationskonsert för vokalensemble 4 på Mdh. Ångesten beror inte på att min hals är dålig eller något sånt. Problemet kan jag nog säga utan att vara allt för kaxig ligger inte hos mig. Kursen är den åttonde kursen i körsång som mdh har. tanken är då att man ska ha gått de sju föregående eller ha motsvarande kunskapsnivå. Det gör ju att repertoaren är ganska krävande. Speciellt med tanke på att det är enbart 10 repetitionstillfällen. Tyvärr så måste man väl säga att kunskapsnivån i ensemblen är väldigt varierande. Det är självklart ingen som är en jättedålig sångare eller sångerska men det so verkligen varierar är körvanan och vanan att lyssna in sig mot andra körsångare. Som alla vet som sysslar med konserter och motsvarande så finns det alltid en viss stressrisk vid själva konserttillfället och det innebär att om man kanske är halvbra på att lyssna  i vanliga fall så försvinner det mesta av den funktionen under konserten och så var då fallet får några stycken. Det innebar att konserten stundom lät väldigt konstigt, det var för många tonarter samtidigt. Detta var någonting jag anade skulle ske redan på förhand därav ångesten. Så nu sitter jag här, lättad över att den är över men med en begynnande huvudvärk som antagligen beror på ansänningen i kombination med att jag ätit dåligt idag. Så jag ska försöka åka iväg och äta någonting. hamnar antagligen hos bror.

Sin City

Kvällen blev trevlig.
Träffade B och vi gick till nya biljardhaket på drottninggatan som jag inte minns vad det heter. Satt där ett tag, verkar vara ett riktigt trevligt ställe.
Sen så drog vi hem och tittade på Sin City. Såg den för bara några veckro sen, men den är fortfarande grymt bra. Speciellt när man kunde titta på den med 6.1-ljud och slippa reklamen :)
Nu blir det väl en lugn avslutning. Ska vara alert imorgon på examinationskonserten.

Duktig fredag

Idag har jag varit duktig.
Som jag skrivit tidigare så tränade jag idag.
Sen så åkte jag ut till päronens hus och tvättade kläder och tävttade bilen.
Hade tänkt tvätta bilen in och utvändigt, men tyvärr så hittade jag inte dammsugaren så kunde inte göra en ordentlig rengöring invändigt.
Å andra sidan så fixade jag en sak med nummerplåten. Eller hållaren rättare sagt. Är så att min bil har vart en hyrbil från Statoil. Därför stod det på hållaren typ: "hyr den här på Statoil". Det är inte jätteroligt att ha på sin bil så idag så slipade jag bort det trycket bak och fram. Det blev helt ok.
Visst var jag duktig?

And off we go

Nu drar jag ut till Mälarbaden och tvättar bilen.
Hör av er om någon vill göra mig sällskap.

Frågan

...jag ställer mig just nu är om jag ska åka ut till Mälarbaden och tvätta min bil. Den är i stort behöv av det bår in och utvändigt. Om jag nu bestämmer mig för att göra det så är nästa fråga om jag ska duscha nu efter träningen och antagligen bli skitig och svettig av att tvätta bilen eller om jag ska duscha när bilen är tvättad. Just nu lutar det åt att tvätta bilen och sen duscha.
Måste försöka få i mig mat också på något sätt idag.
Jaja, det löser sig säkert på något sätt.

Träning

Då var det strax dax att träna igen.
Får sällskap av J idag så det är trevligt.
Det belv tack vare det cykel. Är inte jättevarmt ute heller så en extra tröja lär det nog bli.

Rädda Uven

De går från klarhet till klarhet. Nu ska de även lägga ner Uven. Det är sträckan Uppsala - Västerås - Eskilstuna - Flen - Katrineholm - Norrköping. Visst tänker ni, lägg ner det bara. Problemet är att det är många personer som pendlar den sträckan. Skulle uven läggas ner så måste dessa personer sätta sig i bilar och åka. et är ju inte så väldans bra för miljön så besök denna sida: www.raddauven.com och skriv under eller maila en riksdagsledarmot.

Underbar fredag

Visst är det härligt att vakna på morgonen, titta ut och se solen skina.
Det ger liksom en bra start på dagen.
Dagen idag har sitt första fokus på träning. Nu är det inte förräns kl 12 jag ska svettas med en skivstång i händerna men man har inte alltid så jättemycket att göra om dagarna när man är arbetslös så man får nästan hålla sg nöjd när det finns en planerad sak per dag.
Jag är däremot väldigt sugen på att ta en promenad till gymmet idag eftersom vädret är så fin. Annars tar jag cykeln, men det beror på vad som väntas hända efter träningen.

Tävla och vinn Nike-sportkit

Jag är med och tävlar om ett Nike-sportkit på Spark i baken

Tävla du med vetja

Hemma

Då är man hemma från Västerås. Var mest där för att bror ville titta på soffa, men vi han igenom alla elektronikaffärer oxå. Två dvd-flmer blev det. Transformers och Simpsons-filmen. De var billiga och bra. Sen blev det mat på Max också. Nu är det bara varva ner innan vokalensemblen.

Västerås

Nu ska jag och bror dra till Västerås och göra ikea osäkert.

Inga extra pengar till kommuner och landsting

Jahapp.
Då kom det beskedet man kanske innerst inne väntade sig men ändå inte trodde att de skulle våga ge. Det blir inga extra pengar till kommuner och landsting i år. Man funderar på vad vår regering lever i för bubbla.
Det stora problemet grundlades direkt efter valet när de ändrade reglerna för a-kassorna som innebar en höjning av avgfterna samt försäring av ersättningen. Detta för att staten inte skulle subventionera a-kassorna och staten skulle därigenom få loss pengar till att sänka skatterna. Det som hände var att ett antal månniskor gick ur a-kassorna för att de inte hade råd att vara kvar eller tyckte att det var för dyrt.
När det sen blir lågkonjuktur så blir en massa människor som då inte har a-kassa arbetslösa och hamnar i händerna på kommunernas försöjningsstöd. Och vips så har staten flyttat kostnaden från staten till kommunerna.Men får kommunerna tillskott för det. Nej det går ju inte för då kan de ju inte sänka skatterna.
Sen så innebär ju massarbetslöshet att kommunernas intäkter minskar när skatteunderlaget försvnner. Så kontentan är att regeringens politik innebär att kommunerna får ökade utgifter samt minskade inkomster i det läget som är i sverige idag.
Men det är klart. Det är ju viktigare att sänka skatterna för de som tjänar mest än att se till att det finns lärare i skolorna och sjukvårdspersonal. För det finns ju privatskolor och privatsjukhus.

Statistik

Det är ganska intressant det här med statistik. Sen jag blev aktiv på bloggen så följer man statistiken slaviskt. Det är inte så mycket att följa då man kan se totalt antal besökare och unika besökare. Men tack vare en vän så kom jag i kontakt med en bättre sida. Med hjälp av lite kod som är inlagd på denna sajt så ser jag nu vilka som besöker mig. Alltså det står inte att "anders svensson"  har besökt, utan jag ser vilka ip-nummer som har besökt mig, kan även få upp en rolig världskarat där jag ser från vilka städer besöken kommit. Så statistiken har blivit lite roligare och mer lockande. Om det är någon som är intresserad av vilken sida jag pratar om så är det bara att höra av sig.
Nu ska jag vara nyttig och göra några mackor som middag.

Kan man leva på socialbidrag?

Satt och läste fattigmansbloggen som en reporter på Aftonbladet skriver.
Hon ska leva på socialbidrag i en månad om jag har förstått det värst.
Det är ett ganska intressant experiment, men det som gör det hela skrämmande är att det är vardag för alldeles för många människor. Socialbidraget ska ju vara det absolut sista skyddsnätet när allt annat har skitit sig. Då får man förutom de bostadsrelaterade räkningarna så som hyra (upp till ett maxbelopp) och boendeförsäkring mm. leva på knappt 3000 kronor. Det kanske låter mycket, men tänk då på att i de pengarna så ingår alla övriga räkningar så som tv, telefon, bredband, ev krediter osv. Det är klart att mycket av detta går att säga upp inom ett kvartal, men då ska man först klara av de första tre månaderna och efter det ska man leva utan någon kontakt med omvärlden. Om man sen har förhoppning om att kunna ta sig ur situationen genom att söka jobb eller så så är det väldigt omständigt att söka jobb om man inte har tillgång till internet och telefon. Klart det går om man kan gå till afoch söka obb och kanske har någon vänlig kompis eller familj vars telefonnummer man kan uppge.
Det jag vill komma till är att socialbidragsnormen är något förlegad när det gäller vad som ska ingå. Jag menar inte att man ska må som en prins när man går på socialbidrag, men man ska iaf kunna leva och må så pass bra att man har ork att förbättra sin situation så gott det går.
Det kommer alltid att finnas människor som utnyttjar systemet så mycket som det går och får ersättningar de egentligen inte ska få, men jag kan tycka att det på något sätt är bättre med ett fåtal åt det hållet än ett fåtal som inte klarar av att ta sig från en månad till den andra.
Det var meningen att detta skulle bli en lite kommentar om Aftonbladetsreporten, men jag kom tydligen igång med skrivandet. hoppas ni inte har somnat ;)

Duktig igen!!

Nu har jag varit ännu duktigare. Jag har uppdaterat RUM-registret.
Förresten så glömde jag förra gången att jag har sökt några jobb idag också. Inte illa va!!
Väntar dock fortfarande på besked på e intervjuerna jag var på i förra veckan.

Duktig

Nu har jag varit duktig. Jag har gått igenom samtliga stycken vi ska sjunga på examinationskonserten på lördag. Hoppas det går bra. Lär väl få en sista koll på repet imorgon.
Nu ska jag lägga in och ta bort medlemmar i RUm-registret så det är gjort också.

Bra fuktion

Har inte riktigt koll på hur allting funkar här på blogg.se men höll på och donade med det senaste inlägget och försökte se hur jag namngett foton tidigare. Klickade bort meddelane jag höll på att skriva och blev sur för att det försvann och skrev nytt. Det låg kvar som utkast. Verkar vara bra att det inte bara försvinner. Dock var det onädigt nu eftersom jag skrivit ett nytt inlägg redan, men då vet jag till nästa gång :)

Fin dag

Dagen idag har varit seg.
Var fortfarande seg efter träningen i måndags när jag trampade mot gymmet. Väl där var det 30 min spinning och 30 min body pump. Sen var man helt slut, men nöjd. Cyklade hem sen och duschade innan jag skulle äta lunch med far och bror. Hamnade på Restaurang Nordstiernan. Är ett helt ok ställe där mycket "arbetare" äter så portionerna är rejäla. Idag blev det pannbiff och potatisfrestelse. Det var gott. Blev sen en avstickare till fars kontor på Munktell Science Park innan bror och jag gick mot stan. Där så var vi nere en sväng på "gubbdagis" innan vi gick och tog en fika på Smak. Alltid lika trevligt där. Därefter gick jg hem och sitter nu här.
Jag fotade lite på vägen hem.



Jag får snart ta och ändra mina promeadstråk så jag kan hitta nya motiv när jag promenerar. Blir lätt samma hela tiden.
Som ni kanske kan lista ut är det ju ingen systemkamera jag springer med direkt. Min kamera är en Casio Exilim ES - S10 med 10.1 megapixels. Behövs ju inte riktigt den upplösningen hit men iaf. Det är den kameran jag äher och har. Börjar trivas bra med den faktiskt.

Onsdag

Då var det onsdag.
Snart helg nästan :)
Idag är det träning som ska göras, även fast jag käner mig tokseg i kroppen efter måndagens träning. Jag har väl inte riktigt vaknat än heller. Är lite sugen att testa att ta cykeln till gymmet, men vi får se om det blir så. Nu måste jag äta frukost så jag har någon energi på träningen.

Kväll igen..

Då sitter man här och det är kväll igen.
Har varit full fart idag.
Det måstet som jag har gjort är att jag har ringt och hört av mig till af. Så nu avanmäler de mig inte iaf.
Ett mindre roligt meddelande jag fått är att det stället jag var på intervju hos i fredags ska träffa en ny kandidat imorgon. Vet dock inte om det var bestämt innan eller efter att jag var där.
Har ju lagt ut min moped på blocket. ar redan fått ett prisförslag. Det var i lägsta laget tyckte jag så jag skickade tillbaka med förslag på ett lite högre pris, men fortfarande sänkning med en tredjedel.
Annars så har jag övat med en kvartett inför examinationskonserten på lördag. Det gick okoch blir nog bra tills dess. Flera dagar ju :p Sen så har jag precis skaffat OneSwarm. Får se om det fungerar. Verkar ju lovande iaf. Har hitills en vän :)
Morgondagen innehåller träning, sen lunch med far och sen avslutas dagen med repetition. Hoppas att morgondagen ska innebära att jag får mopeden såld, får reda på att jag får jobb. Det skulle vara en lyckad dag, men det är nog att hoppas på för mycket.
Men vi hörs väl imorgon.

Fin dag

Dagen blev riktigt fin. trots att det regnade massa imorse.
T kom över och käkade ltie frukost och sen snackade lite. Vid halv elva så ringde hon hem och var då tvungen attåka hem för hennes mor skulle till läkaren och dottern skulle bli lämnad ensam.
Jag skjutsade henne och stannade kvar där. Donade lite med hennes lånade dator och lekte lite med dottern. Blev bjuden på lunch där. Kokt fisk, potatis och äggsås. Det var riktigt gott :)
Sen så gick vi på en promenad ner på stan och njöt av det fina vädret.
Nu sitter jag hemma och inväntar att folk ska komma så vi kan repetera.

Moped

Nu är min moped till salu..
http://www.blocket.se/vi/20717551.htm?ca=12_s

Morgon

Är ni inte förvånade att jag är vaken såhär tidigt?
Ska få besäk snart från T som har lämnat in sin bil så det var bara att masa sig upp. Men jag gör det gärna.
Så nu in i duschen och sen blir det väl frukost.
Hörs senare under dagen.

Trevlig kväll

Kvällen var väldigt oplanerad.
Var iväg och tränade 1 h bodypump på Forever som vanligt. Sen så ringde jag B och frågade vad han gjorde. Inte helt oväntat var han i bowlinghallen så jag drog dit.
Därifrån så försökte vi ta en fika på Smak, men de stängde precis så det blev att köpa kaffebröd på Hemköp och sen gå hem till mig och fika. B visade mig lite vad han sysslar med nu för tiden och det verkade intressant. Under den tiden kom T ut på msn och B skämtade med henne ett tag. Sen tittade hon över och vi satt och tog igen förlorad tid kan man säga. Det var väldigt trevligt.
Jag får besök från T tidigt imorgon när hon ska lämna sin bil på service. Får fixa frukost :)
Men nu är det snart bädden för mig.
Sov gott!

Nyklippt

Då var man nyklippt då, såhär blev resultatet


Försök till smygreklam - återigen

För andra gången på kort tid försöker någon lägga in reklam i min blogg genom komment-funktionen. Denna gång en anonym. Undrar hur frustrerade de blir när de märker att min bloggs kommentarer är modererade, vilket innebär att jag läser alla kommentarer innan jag godkänner dem. Och jag godkänner inga kommentarer med reklamlänkar i sig. Det finns två sortas reklamer på min blogg. Det är dels den som blogg.se lägger in under det översta inlägget samt de annonser jag har lagt till i högerspalten. Är det någon person jag känner som skulle vilja att jag marknadsförde någon reklamlänk åt dem så kan det väl vara ok om de uppger vem det är och så vidare. Funkar inte med anonyma meddelanden.
Bättre lycka nästa gång.!

Hungrig!

Jag är hungrig!
Bara att äta, men först - klippning.
Hörs!

Promenader igår

Nu har jag äntligen lyckats ladda upp bilderna från igår. Inte så många bilder och jag är ju ingen roffsfotograf men såhär blev det:




Det blev två promenade som ni kan se, men samma omåde som fotas.
Eskilstuna kan vara ganska vackert trots allt skit som har hänt.

Nachotallrik

Det är vad jag ätit ikväll.
Träffade B ikväll och hamnade i bowlinghallen. Satt ochsnackade lite för det var typ tre år sedan vi träffades så det fanns en del att prata om. Väl där så blev jag hungrig och B hade redan pratat så jag tog en nachotallrik där nere. den var riktigt god. Sen så snackade vi ett tag till innan jag skjutsade hem honom.
Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan och fundera på vad nästa vecka kan ha i antågande. Hoppas att jag får svar på intervjun jag var på i fredags. Gärna imorgon så man slipper gå och vänta.
God natt på er.

Konsert

Då var konserten avslutad. Den var väldigt lyckad måste jag säga. Men vi återkommer till den strax.
Dagen började med att man drog sig ner mot museet för att repetera. Spealde igenom allting en gång och tog om några saker men det kändes bra på det hela.
Sen så gick vi till Elelonora för att käka lite. Blev en pizza tillsammans med lite orkesterkamrater. Satt och pratade ett tag och tog sen en promenad i det fina vädret. todde det skulle vli väldigt lite publik på konserten eftersom vädret var så bra. Fotade lite under promenaden.
Hade tänkt lägga upp lite foton, men det fungerade inge bra.
Sen så blev det konsert och det blev runt 150 personer i publiken. Hade räknad med hälften kanske. Konserten gick på det hela bra. Lite småmissar som det alltid är. Pbliken verkade nöjda och så.
Nu sitter jag och tar det lugnt. B skulle höra av sig nu när han kommit tillbaka till detta landet. Ska bli kul att träffa honom. Men kommer säkert med fler kommentarer under kvällen.

Watchmen

Jaha, då har man sett den filmen. Kan väl från början säga att jag inte har läst serien som filmen baseras på och har därför inte mr koll på storyn innan än vad man har hört och läst i media. Kortfattat kan man säga att ett antal superhjältar som inte får vara det längre mördas en och en. De börjar då samarbeta igen och leta efter mördaren.
Det är inte så roligt som det låter. Jag skulle defenitivt klassa denna film mer som ett drama med actioninslag än en actionfilm. Den var alldeles för lång och seg för min smak. Trevligt att få se Malin Åkerman dock i fin form. Inga dåliga skådespelarinsatser som jag kände, men så är jag inte heller någon påläst person när det gäller skådespeleri.
Kontentan av det hela är att om ni måste se den, vänta tills den kommer på dvd.

Efter filmen hängde jag med hem till D och M och tittade på melodifestivalen. Kan bli spännande i Moskva med den svenska låten. Något helt annat än vad som brukar skickas. Tycker det var en konstig och väldigt spretig röstning, men det kanske speglar sveriges tycke. Kommer väl som vanligt stå i tidningarna imorgon om att det var fel låt som vann och att ett antal telefonnummer inte gick att komma fram på och rösta. Men det tillhör ju det vanliga.
Ne nu ska jag slappa framför Sin City och sen ladda för konserten imorgon.
Kom gärna och titta: kl 15:00 på munktellmuseet.

Ses kanske där? :)

Bio

Jahapp. Då har man bokat biobiljetter till kvällen. Ska titta på Watchmen med bror, D och M. Den verkar underhållande. Annars så har det mesta av dagen tillbringats ute hos föräldrarna. Tittade på längdskidor och donade lite med deras dator. Fick förståss mat där ute också. Dagen har varit väldigt lugn annars. Skönt efter en hektisk vecka och sen är det ju konsert imorgon. Men jag lär återkomma efter filmen med en liten recension.

Fredagen

Ska försöka sammanfattamin dag lite lätt.
Satte mig på tåget till stockholm kl 10, väl framme där så tog bror och jag en kort runda i centrum innan vi började söka oss mot vårt mål. Jag hade inte riktigt fått koll på avståndet via eniros karta som jag kollat på innan jag åkte. Visste dock ungefär hur lång tid det skulle ta. Efter lite omvägar så kom vi fram en 20 min innan intervjun skulle äga rum. En snabb burgare i den lilla holken som stod utanför så åkte jag upp för att bli intervjuad.
Det är alltid så jobbigt att bli intervjuad av två personer, men vet inte riktigt vart man ska titta och så. Eller på vem kanske jag menar. Iaf så gick intervjun ok, svårt att säga vad de tyckte men de skulle fundera på det hela. Man blir så tom i huvudet efter en intervju sådär när man sitter i en timme och pratar om sig själv.
Efter det så blev det en rask promenad till centralen. Den tog 15 minuter kortare än åt andra hållet. Satte sig på tåget kl 15 ungefär och var tillbaka i e-tuna runt 16. Sen blev det en tut ut till föräldrarna på middag för att sen åka hem och gå till repetitionen. Väl där kom vi fram till att jag behövde en annan klarinett än den basklarinett jag i vanliga fall spelar på grund av sjukdomsfrånvaro. Så det var bara att springa hem och hämta den andra klarinetten. Repetitionen gick bra sen. Höll på till strax efter 21.
Efter det var jag en svång över till J och glodde lite på tv. trevligt med sällskap.
Kom nyligen därifrån och ska väl slappa lite framför tvn innan jag sover, men bli inget mer här så jag får önska er alla en:
God Natt!

Wish me luck

Nu drar jag iväg till stockholm för en intervju

Wish me luck!!

Svårt att sova

Varför ska det vara så svårt att sova när man behöver det.
Har väckarklockan på klockan 8. Men vaknade strax innan 6 och försökte somna om men det gick inget vidare så nu sitter man här. Dagen framöver ser ut som sådant att jag och bror åker upp till stockholm kl 10. Kl 13 ska jag vara på en intervju. Skillnaden med denna mot de tidigare är att denna är den andra intervjun som sker hos kunden/arbetsgivaren vilket inebär att det är denna intervjun som ligger mellan mig och jobbet. Kan vara därför jag inte kan sova nu också.

Känns mindre bra att höra på nyheterna om den "Eskilstuna-bo" som har sålt knark till över 400 personer via en hemsida. Ytterligare en gång när Eskilstuna syns i media, i tveksamma ordalag. Undrar när det ska vända och allt skit i denna stad ska försvinna.

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen och sen fundera på frukost.
Hörs!

Jobbig dag

Dagen idag har varit riktigt stressig och jobbig.
Det började med att jag försökte få tag på ett mail ang vart jag ska imorgon. Det dök tydligen upp hos mig kl 10:10. Jag gick hemifrån kl 10:00 och missade det. Men jag hade lckats luska ut vart jag skulle utan det mailet men det blev rätt råddigt. Hos af skulle jag tigga tågbiletter till idag och imorgon. Det var ganska lång kö, men jag nämnde att jag ksulle med tåget kl 11 så jag fick komma före. Det var väldigt bra. Fick båda biljetterna fixade lite snabbt och satte mig på tåget kl 11. Framme i stockholm kl 12 så och då bar det av till Arena Personal där jag hade intervju kl 12:30. Den intervjun kändes bra och den var klar klockan 13:35 ungefär. Strassade tillbaka till centralen där mitt tåg gick 13:51 tillbaka mot Eskilstuna. På vägen hem så stannade tåget till och körde långsamt vissa sträckor, det gjorde att tåget kom till E-tuna 5 över 15. Gick hem och köpte en kebab med bröd på vägen. Han lagom släntga i mig den innan V kom och hämtade mig för att åka till Vokalensemblen på mdh. Fick stressa med att byta om och packa väskan för Volvo-spelningen som vi hade senare. Fick med mig alla grejer och var på högskolan kl 15:50 typ. Det var dubbellektion idag vilket innebar att dne höll på till 20:15. Problemet var att det var en liten konsert med Volvo-orkestern kl 19:00 som jag fick rusa till - spela - och rusa tillbaka till repetitionen. Han sjunga en 25 minuter innan repet var slut. Sen så kom jag nyligen hem och satte mig i soffan. Och där lär jag sitta.
Har inte ork till så mycket.
Imorgon ska jag till stockholm igen för en ny intervju, åker med tåget kl 10 och får med mig bror så det ska bli kul. slippa åka själv.
Nu känns det som jag har skrivit så det räcker på bloggen för idag. Så jag får önska alla en god natt så skriver jag säkert lite imorgon.

Kram på er!

Irriterande

Det är väldigt stressande och irriterande när man väntar på ett mail man borde ha fått igår eftermiddag men som ännu inte har kommit nu. Det innehåller uppgifter inför morgondagens stockholmsresa som är ganska viktigt för att få rätt biljetter från Af.

Natt

Då sitter man och funderar på sängen igen då.
Den har sällan varit så lockande.
Kvällen fortlöpte bra dock. Hade körrep och det var kul och gick bra. Efter repet så ville M prata lite. Så vi disskuterade lite olika saker. Får se vad det innebär senare. Sen kom jag hem och kom på att jag hade mina grupper i LDF-cupen att uppdatera. Är en fristående cup i Hat trick som jag också spelar. Det är nu gjort och nu sitter ja och funderar på om jag ska ta tag i Rum-redovisningen för kören, skicka ut mail ang mat i Malmö eller om jag ska lägga allt åt sidan och titta mer mot sängen. Bävar lite inför morgondagen. Hoppas till att börja med att det går smidigt på af trots att jag ska ha bijetter både till imorgon och på fredag. Hoppas de inte sätter sig på tvären.

Sitter just nu och tittar på Roma - Arsenal på Viasat sport. Är spännande, men inte en jättebra match. Ser ut som det sart blir straffar.

Så jag tittar nog klart på den matchen sen så sover jag nog.
God natt!

Stressigt

Jahapp. Det blir stockholm imorgon med.
Ringde från ett bemanningsföretag och ville träffa mig imorgon.
Så jag måste till af kl 10, sen ta tåget kl 11. träffa dem 12:30, förhoppningsvis vara klar så jag hinner med tåget kl 14. Tillbaka i E-tuna kl 15, då måste jag hem och fixa inför repetition där jag ska springa ifrån på spelning.
Kan bli riktigt jobbigt. Men kul hoppas jag.

Annonser

Håller på och bråkar med html och försöker få in lite annonser i min blogg. Kanske kan tjäna lite pengar även om det inte är det jag tänker leva på. Hoppas de inte stör för mycket och är det så ni vill vara snälla så klicka gärna på annonserna så stöder ni mig :)
Man kan ju hoppas på att ni hittar någonting intressant också.

Träning och lunch

Då har man varit duktig och tränat.
Det var riktigt tungt idag, men det ska väl kännas. Sen så förstörde man allting genom att käka på American Pizza. Riktigt gott men inte så nyttigt. Under tiden jag satt och käkade ringde de från bemanningsföretaget jag var på intervju hos igår och kunden vill träffa mig på fredag. Det var jättekul :)
Inväntar nu mail om vilket företag det är och vart dom finns i stockholm och så.
När jag kom hem hade jag fått en kommentar på mitt senaste inlägg på bloggen. Alltid kul med kommentarer men denna kommentar var bara en reklamgrej där personen i fråga försökte få mig att regga mig på någon sida där man kunde få gratis saker. Givetvis så skulle hon tjäna på det.
Jag tycker det är helt ok med reklam på sin egen blogg eller sida, där man aktivt väljer själv att ha den, men att försöka få in den på andras sidor känns inte riktigt rätt. SKÄRPNING!!

Sen har jag donat lite med matbeställningen inför Malmö-Köpenhamnsresan. Känns som det vore bra att boka rum och beställa mat i Malmö så snart som möjligt. Hoppas att alla kommt ikväll så beställningen kan bli klar.

Träning

Sitter och har precis ätit en lätt frukost. Ska bara packa väskan och dra till forever för 30 min cykel och 30 min pump.
Måste bara skotta fram bilen först.

Intervju

Då har man nyligen kommit hem från sthlm där jag varit på intervju. Intervjun gick bra tror jag och det lät lovande. Var något företag i sthlm så det blir ju till att pendla, men det har jag ju redan insett så. På vägen hem så fick jag testa på lite härlig tågförsening. Inte så farlig men lite surt att stå på perrongen i detta underbara väder.
Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll och ladda inför träningen imorgon. Det största problemet jag har just nu är om jag ska fixa pannkakor eller värma matlåda till middag.
Kanske återkommer om hur det blir.
Hörs!!

Tack Greger!!

Denna dag hde kunnat börjat riktigt illa. Jag var på af för att tigga biljetter och hade glömt körkortet hemma. I vanliga fall så får man ingen hjälp på af om man inte kan legitimera sig. Är fullt förståeligt. Som tur var så känner man lite folk av andra anledningar som arbetar på af. Greger är en av dem och han kunde då verifiera att jag är jag. Därför kunde jag få hjälp och få tågbiljetter till sthlm
Fick klipptid också, men inte förräns på måndag. Dage efter konserten och så, men det är ju lite som vanligt när man är ute i sista minuten.
Köpte även en väldigt billig hårgel *ironi*
Kostde bara 175 kronor. Som hittat!!!

Ne nu är det nog fixa mat och sen börja dra sig mot tåget.
Hörs när jag kommer hem.

Seg

Sammanfattar nog min känsla dag ganska bra. Är seg i hela kroppen efter det nya pumppasset igår. Har nästan redan ångest över morgondagens tränng. Det låter väl bra :)

För övrigt så ser dagens planer ut som såhär:
  • Till Af och tigga tågbiljetter
  • Få klipptid
  • Ev promenad med J och liten
  • Åka till sthm på anställningsintervju (håll tummarna)
Kan inte låta bli att småle lite åt de stora trafikproblemen de varnar för i sthlm. Det kan ju komma ända upp till 10 cm snö... Huva. Hoppas de inte behöver stänga några skolor :d

Måndagen är snart slut

Då är det snart tisdag då.
Dagen som sådant utvecklades helt ok. Strundade i både frukost och lunch och käkade någon typ av kombomåltid med min bror vid halv tre. Blev en pizza på Eleonora, den var god. När jag gick därifrån så ringde de från ett bemanningsföretag och ville träffa mig. Så jag ska till Stockholm på intervju imorgon eftermiddag. Det är ju kul :) 
Därefter blev det bodypump på Forever. Var ett nytt program. riktigt tungt. Det gjorde att man inte hade så mycket ork till repetitionen ikväll så den gick sådär. Är en ganska tung vecka annars med repetitioner onsdag och fredag med denna orkester. Har en extralång repetition med vokalensemblen på torsdag också, mitt i den måste jag rusa för att vara med på en kort konsert med blåsorkester nere på munktellmuseet. Det gäller att få ihop allting. Men ni lär väl följa här hur det går.

Ne nu gäller det att börja ladda inför morgondagen. Så sov gott!!

Projekt

Det verkar som jag har fått scannern att fungera iaf. Så nu ska jag bara orka gört oxå.

Annars är det en ganska seg måndag. Sov länge vilket var välbehövligt. De enda planerna för dagen är träning i eftermiddag, sen rep ikväll med blåsorkester.
Är ju konsert den här veckan så får se hur jag lyckas få ihop veckan. Är dubbelbokad på onsdag och trippelbokad på torsdag. Kan bli intressant..
Sitter just nu och funderar på om det är värt att fixa frulle eller om man ska avvakta någon halvtimma och gå direkt på lunchen. Mina frågeställningar är så storartade.

Inget rep

Det bidde inget rep. Pga ett missförstånd så dök inte M över så jag och H snackade lite strunt istället. Det var trevligt.
Nu sitter jag och slappar framför tvn och försöker få igång min scanner så jag ska kunna scanna in alla mina noter till pdf-format. Skulle vara nice och bli av med väldigt mycket papper och ha bättre koll på vilka låtar man äger och har noter till. Få se hur det går och hur lång tid det tar.


Rep

Nu sitter man och väntar på att H och M ska komma över för att träna på Chili Con Carne
Vi kör lite komprep för att C är i Thailand och K var sliten i rösten idag.
Ska bli kul att träffa dem.
Annars är jag ganska seg efter nattens bravader. Känns som man ligger lite efter men det är väl lätt så med tanke på hur sent det blev. Återkommer kanske efter träningen.

God morgon

Känns lite skumt att säga god morgon kl halv två, men kommer man isäng sent så gör man. Tänkte jag skulle sammanfatta kvällen igår litegranna..
J hade fixat skjuts så blev hämtad strax efter 19. Hämtade även upp E på vägen. Väl där så var det lite folk man kände och lite folk man inte kände men det var väldigt trevligt. Efter drickande och pratande och även en avstickare till Målet för lite nattamat så var klockan runt 2-3 och vi skulle dra vidare. Vi åkte hem till E där vi spelade Buzz ett tag. När klockan närmade sig fem så kände vi alla att det var dags att gå hem och sova kanske. Promenaden em tog ett tag och jag följde J hem oxå. Kom väl i säng runt 6 i morse. Därför rätt skönt att sova till 13.
Här kommer lite bilder från kvällen:







Suddigheten på den sista beror ej på alkoholnivån hos motiven :)

Dricka eller inte.....det är frågan

Då är det lördagskväll och man är i ordning för att åka till Eriks fest. Det som har varit under fundering hela dagen är om jag ska dricka eller inte. Har väl mer oc mer under dagen lutat åt att dricka, men sen så verkade det strula med skjuts dit. Så då fundrade man på att inte dricka. Nu verka skjutsen ha löst sig och jag bestämde mig för att dricka. Nästa I-landsproblem som dök upp då är läsk att blanda med. Det hade jag ju inte hemma så jag gick till OKQ8. Dom har gjort om där totalt men de hade typ ingen läsk så det fick bli två småflaskor läsk. Dyrt... Men det kan nog bli en kul kväll.

Får se hur pigg man är i natt eller i morgon.

Mälarbaden

Sitter ute i mälarbaden hos mina föräldrar och nyttjar deras mobila bredband. Anledningen till att jag nyttjar den är egentligen så att de är ute så sällan på internet så jag går ut någon gång i veckan och uppdaterar dera virusprogram mm. Passar på att kolla runt lite då.

Får flygande Jakob dill mat härute idag, det ska bli riktigt gott.

Har fortfarande inte kommit på någon bra present. Ingen som har något förslag?

Lördag

Då var det lördag då, får se vad man hittar på i dag. Planerna är väl i grova drag middag hos päronen och sen fira en kompis som fyllde 25 i veckan så det kan bli kul.
Vet dock inte vad man ska köpa till killen. Brukar vara så dålig på sånt. Känner honom inte så bra så att man direkt vet vad man ska köpa. Får se vad man kommer på under dagen.

Hörs

Telefon

Jag har äntligen fått min hemtelfon att fungera igen efter typ 2 veckor.
Inte alltid så lätt när man har IP-telefoni och sen har man en leverantör som har en leverantör som har en leverantör. De skyller lätt på varandra då. Men som sagt så har jag fått den att fungera och det är skönt.

Var och tränade tidigare idag på Forever, det var jobbigt, men man är så härligt slö efteråt. Att man sen följde upp med en lunch på Ming tillsammans med H gjorde ju inte saken sämre. God mat och trevligt sällskap.

Nu sitter jag och smälter maten samtidigt som jag spelar lite Travian och håller koll på det. Bra tidsfördriv.

På återseende

Fredag

Dagens planer ser ut som såhär:
  • Fika med Bror
  • Träna 60 min bodypump på Forever
  • Käka lunch med H
  • Middag hos päronen
Så nu måste jag packa väskan. hörs sen

Västerås t o r

Dagen fortsatte ju inte särskilt mycket bättre än den började. Kom med på bussen till v-ås kl 12 men när vi kom fram så var det 200 meter kö in i mässhallen. Det gjorde att man satt kvar i bussen och vände hemåt E-tuna igen. Väl där så gick man in i mässhallen och tittade runt där. Väldigt mycket folk och väldigt lite utställare. Så jag kan ärligt säga att Rekrytingingsmässan 2009 i Eskilstuna och Västerås är den sämst organiserade verksamhet jag någonsin varit på. Det som jag fick gjort på de 4 timmar jag lade ner på spektaklet hade jag gjort på en kvart hemma framför datorn. Det där med att kunna få personlig kontakt med arbetsgivarna var ju bara att glömma. Det var för mycket folk.
När jag gick därifrån så ringde T och undrade om jag ville gå på mässan. Jag förklarade min åsikt och då ville inte hon heller gå så vi gick till Eleonora och köpte pizza. Sen gick vi hem till mig och åt den, sen så behövde T prata litegranna så vi satt och snackade om det mesta mellan himmel och jord. Sen så letade vi lite lägenhet till henne.
Sen så märkte jag att jag var tvungen att rusa till vokalensemblen som jag precis kommit hem ifrån. Det gick väl över förväntan med tanke min ringa repetitionstid under veckorna. Måste bättre mig där. Nu ska jag strax iväg för repetition med Skyttarna, får se hur det blir.
Hörs

Uselt

Man kan tycka att om man har en rekryteringsmässa i dagens läge skulle vara upplyst om att det kommer att komma en mängd med arbetslösa personer. Om man sen har den usla planeringen att man har mässan i två olika städer, där den med mest lediga jobb startar en timme innan den andra staden, lovar gratis buss mellan städerna men inte inser att typ alla i den ena staden vill åka med första bussen till den staden som öppnar först så har man inte alla hästar i stallet. Resultatet av det hela var att det kom en buss för 55 personer när det stod 200 personer och väntade på bussen. Självklart fick inte alla plats då och de ansvariga verkade mycket förvånade och skulle se om de kunde fixa fram en till buss. Utöver den som skulle gå en timme senare. Men se, det gick inte så alla de 150 personerna som inte fick plats i den första bussen ska nu slåss om de 80 platser som kommer att finnas i den andra bussen. Det börjar låta som en dålig form av dockusåpa. Tyvärr så tittade jag inte efter kameror. Men det är väl så att vi arbetssökande anses vara andra klassens människor som inte har något bättre för oss än att vänta på bussen och vi ska enbart vara tacksamma för att de gör sig sånt omak och har en mässa för oss. Sen att det i bakgrunden finns ett företag som anordnar det hela och säkert tjänar bra med pengar på det är en helt annan historia. Man blev iaf väldigt sugen på att skippa hela skiten och hoppas att alla andra gör det också. Men det är väl ingen risk så man får väl ta på sig handskarna och slåss om en plats på bussen.

Rekryteringsmässa

God morgon. Sitter här och försöker få ihop lite papper som jag ska ha med mig på rekryteringsmässan som är i Västerås och Eskilstuna. Planerar på att åka med buss till Västerås kl 11 och sen vara där någon timme typ, sen åka tillbaka och vara i Eskilstuna någon timme. Får se hur den tidsplanen håller. Wish me luck!!

P-bot!!!!

Jag visste att jag skulle ta bilen till kören, då hade jag sluppit p-boten jag fick ikväll. Blir så när man har månadsbiljett att man glömmer köpa ny... Illa. Kvällen innan var det så att vi skulle repa med kvintetten innan körrepet och Karin hade sagt att det skulle lösa sig. Kom dit och det var ingen där, när klockan var kvart över så kom Christian och sa att Karin inte skulle komma, han ringde då Mats som var på g och dök snart upp så vi kunde köra ett tag. Lite svårt när en stämma saknades. Körrepet gick sen bra även om jag var grymt sliten i rösten. och snackade lite skit med Hanna efter kören så det var trevligt. Drog igenom planeringen för köpenhamnsresan inför gruppen och de var positiva. Det ska bli kul. Ne nu ska jag sluta här för idag tror jag och slappa lite framför tv:n God natt!!

Aaaaaahh

Illa att ta upp plånboken ur jackfickan hemma. Då hamnar man i affären utan plånbok.... Skönt att jag var lat och tog bilen till affären, inge kul att ha behövt gå hem från affären och sen tagit bilen dit för att betala...

Lösning

Lösningen var tydligen att man var tvungen att återställa kodmallen innan man kunde ändra tema :)
Man lär sig någon nytt varje dag.

Följ min blogg med bloglovin

Layout

Skumt det här, har försökt ändra layout på bloggen till en annan standartdlayout men det verkar inte funka som jag vill. Kanske tar ett tag innan det går igenom, eller så gör jag helt enkelt fel :p
Får se om jag löser det eller ger upp och låter det vara som det är.
Spänningen är oliiidlig.

Sitter och försöker komma på någonting vettigt att göra fram till repetitionen ikväll. Det verkar inte så lovande. Blir väl XBOX eller nåt.

Om någon vill komma över på fika är det bara att höra av sig :)

Och svaret är...



Det blev matlådan. (visst är jag duktig)

Till saken hör den att jag hoppas få åka på intervju vilken dag som helst och det innebär att jag inte vet när jag är hemma runt lunch och kan då kanske inte äta den. Plus att den var god och gratis gör ju inte saken sämre :)

Lunch

Då har man varit duktig och tränat då. Nästa fråga i mitt oerhört problemfyllda liv är vad jag ska äta till lunch. Jag har några alternativ:
  1. Matlåda från helgen med Pasta och skinksås
  2. Tillaga någonting typ makaroner och köttbullar
  3. Köpa lunch som då antagligen blir pizza, hamburgare eller kebab.
Jag lär återkomma med mitt beslut senare under dagen.

Morgon

God morgon.

Har precis käkat lite frukost, nu ska jag iväg och köra 30 min spinning och 30 min pump. Sen lär jag vara död ;)
Hör av mig då.

//R

Test

Testade och lade länken hit i min status på facebook och plötsligt så hittar några personer hit iaf. Inte illa.

Kanske finns mening med att skriva här iaf :)

Seg dag

Idag har det varit en sån där seg dag, känns inte som man gjort något vettigt och så. Men när man sätter sig och går igenom dagen så ser det ju inte så illa ut.
Jag har lagat mat två gånger. Till lunch blev det pannkaka och till middag en stekt köttbit och lite pommes strips. Kom förresten på att det blir väldigt mycket disk när man lagar mat...
Jag har varit och levererat affisher till kommunen ang konserten med Volvo musikkår den 15/3 på munktellmuseet.
Jag har varit på bibblan och lånat "The new Real Book vol. 2". Noter till Skyttemusikkårens konsert den 18/4 i konserthallen.

Har setat hela dagen och väntat på ett samtal ang ett jobb. De ringde igår och frågade om jag var intresserade. Det handlar om jobb i Jordbro så det är antingen 13 mil i bil eller två timmar i två timmar enkel resa. Jag sa att jag var det och de trodde att de skulle höra av sig under veckan för att träffas. Hoppas det går bra.

Idag har jag haft en jobbig träningsvärk idag. Joanna körde halva det nya pump-programmet och det var väldigt jobbigt. Hoppas det blir det gamla imorgon.

Nehepp, nu ska man varva ner och sova snar.
Hörs

//R

RSS 2.0