Helg

Jaha, då var det måndag nu igen.

Helgen har väl förlöpt ganska smärtfritt.
Fredagskvällen började med att vi hade sjungning på Teatern under Fristadsnatta. Det ver den så kallade begravningskören som skulle framföra två stycken sen var det ett par stycken solister som gjorde att det hela tog en 20 min, det gick bra tackvare att Maria ställde upp och kompade oss på piano. Att det blev som det blev var på grund av att Mats hade sin utbildning i Stockholm.

Efter sjungningen så blev det finmiddag på kebabhuset :p blev även utbjuden till Emelie som fyllde 20 härom veckan. Så jag åkte ut dit och hade trevligt där ute på landet i Mesta. Problemet var att min bror försökte kontakta mig men jag hade ingen mottagning så jag missade att hela gänget skulle ut påkrogen. Det var surt men jag hade trevligt iaf.

På lördagen så hade jag laddat för att jag skulle åka förbi Hedins trä och bygg och köpa lister och sånt för att slutföra den delen av min lägenhet. Tyvärr så gick ju inte det då de inte har öppet på helgen så lördagen blev helt enkelt att inte göra någonting. Fick sen på kvällen agera taxi när Tessi med väninna skulle ner på stan, lagom runda under fötterna var de oxå. Tessi hotade med att komma och förföra mig efter att krogen stängt och jag vet inte om jag uppfattade det som ett hot :) I vilket fall som helst så tittade hon inte förbi, vliket jag inte trott heller.

Söndagen sen blev så att jag åkte ut till päronen och hjälpte far att rensa i garaget och lyfta upp lite saker på vinden. Efter det blev jag bjuden på middag, Fisk kokt i kaviarsås, riktigt gott var det. Sen var det hem, få reda på att vi inte skulle repetera med snoppis och då bara sitta och inte göra någonting. Fastnade framför Collateral på tv och den är ju bra så klockan blev alldeles för mycket innan man hamnade i säng.

Idag är jag lagom seg man får väl en del nytta gjort.

Till nästa gång.

R

Lördag

Jo då var det lördag, ska bara snabbt sammanfatta vad som hänt sen sist; torsdagskvällen blev mycket jobbigare än vad onsdagskvällen var för André från Academic Works ringde och ville ha tillbaka den dubbla lönen de betalat ut och hade inte kvar tillräckligt med pengar för det. Hade sen haft ont i huvudet hela dagen, men ringde paranteserna och de lovade att hjälpa till.Men kvällen var ju inte så kul.
Förresten så ska jag visa ett foto på mitt nya elpiano jag köpte i onsdags.



I går fredag så var det ju jobb som vanligt, fick sen pengar av far för att betala tillbaka skulden, åkte sen och hämtade mor vid hennes jobb så åkte vi och handlade för att sen styra hem mot dem för lite fläskkarré och bakad potatis. Kvällen avslutades i bowlinghallen och trevlig samvaro med Viktor Stefan och Vaidi.

Idag så började jag dagen med att ta ut han är galen av Martin Stenmark på mitt nya piano, sen så åt jag frukost, svängde förbi växtriket och köpte blommor till min balkonglåda som jag planterade om:
image4

Har sen höststädat balkongen och gjort i ordning för att stänga balkongdörren för alltid (med undantag fördå jag ska vattna blommorna)

Är faktiskt nöjd med balkonglådan.

Nu ska jag iväg på promskonsert i konserthallen.
Får se vad kvällen erbjuder.

//R

Jobbig kväll

Jaha, då var det torsdag förmiddag, sitter ofta här och skriver på mornar eller förmiddagar, kanske är för att man inte komit igång med det man egentligen ska göra.

Gårdagen var händelsefylld, började med att jag inte hade någonting att göra på förmiddagen, så jag fick med mig Mats och Viktor och så åkte vi och köpte ett stagepiano på Ludwigs musik. Det bidde ett Casio, har inte koll exakt på modellbeteckningen men det lät helt ok, kostade 6500 kronor.

Efter det bar det tillbaka till jobbet och där fick jag fullt upp under några timmar. Sen så var dte styrelsemöte med kören och det lutar väl åt en norgeresa nästa vår, kan bli kul. Sen hade vi repetition och jag vet inte vad man ska göra med vår kära altstämma. De pratar hela tiden....

I pausen så diskuterades det med "begravningskören" om vad vi ska sjunga på fristadsnatta, jag och några till ville sjunga något som vi hade sjungit på begravningen och därför kunde, men Rebecka vill inte det och tycktwe vi var negativa som inte ville träna in något nytt. Då lät det som att vi inte skulle sjunga någonting alls.

Sen så presenterades förslaget om att åka och titta på The real groups Julkonsert den 20/12 i västerås och det verkade positivt. Efter körrepet så kom Åke med beskedet att han inte kunde vara med på fristadsnatta samtidigt som rebecka gick med på att sjunga "In Remebrance". Detta gjorde då att Christian som tagit ledigt från kören inte fick någonting att sjunga med, lät ilskan gå ut över mig att han inte fick vara med i begravningskören, hade svårt att fatta vart det kom ifrån men han avtackade sig sen när han fick erbjudandet. Peter blev tydligen oxå sur för att han inte fick vara med men han tackade ja sen när han fick frågan. Jag blev däremot riktigt sur på Åke för att han ska hålla på och vela en massa fram och tillbaka och det var surt för Christians skull för att han egentligen skulle arbeta. En riktig röra det där.

Vi sjöng igenom ett par gånger med begravningskören och sen så drog man sig hemåt, där rann allting av mig när jag fick spela lite på mitt nya piano.

När jag kom till jobbet dag så funkade inte fjärrskrivbordet så jag har typ inte kunnat göra något vettigt förräns nu, så nu är det marsch tillbaks till jobbet!!!

6 inlägg

Jag har hört att man ska göra minst 6 inlägg om dagen om det ska kallas bloggande, tittar man på historiken så ligger mitt snitt strax under den siffran, så jag får öka lite.

Nog om detta, fick klart min hemsida i helgen om ni vill så kan ni kolla in den på http://www.box070.com/roppert

Var och käkade lunch på Roma idag. En tacotallrik, den var inge vidare. De hade köttfärssås istället för köttfärs, nachochips med ostsmak istället för smält ost över nachochips naturelle. Kommer nog inte äta där igen på ett bra tag. Viktor verkade dock väldigt nöjd över kebabpizzan han åt.

Nu sitter jag på jobbet och har det ganska lugnt, väntar på att Mats ska ringa och hoppas att vi då kan åka och köpa ett elpiano :)

Sofi är på jobbet idag så nu har jag någon som sitter framför mig oxå.

//R

Om jag var med i en pixarfilm....

Har gjort ett test och här kan ni se hur det blev:

Which Pixar Character Are You?

You are Dory. You are naive and gullible. Wait, that's a good thing. Your ability to trust any stranger is a trait not many people have, but be more cautious next time a stranger offers to buy you lunch or you might find yourself in a fishy situation.
Find Your Character @ BrainFall.com

RSS 2.0