Dagen innan....

Jaha, då var det torsdagen den 27:de
blir gammal imorgon.
Men det blir antagligen kul.
Dock så tycker inte alla att jag ser så gammal ut, Miriam trodde jag var typ 22 år. Det är ju trevligt, söt tjej förresten. Förhoppningsvis så kommer det runt 25 pers imorgon, men det lär märkas då.
Har sen senast jobbat på det har så sakteliga makat sig framåt.
De senaste dagarna har jag suttit och knappat in anställda i bokföringssystemet, det har varit sådär men nu är det gjort. Sitter och inväntar slutatiden för att jag kan inte gå tidigare då jag har ont om timmar. Ska iväg på vokalensemblen sen men hoppar skyttarna för jag har munsår. Istället ska jag och Viktor åka hem till Mats och Inga och försöka hjälpa dem med deras dator. De har något nätverksproblem.
Var väldigt nära att köpa en ny dator idag. Hade bara sista knapptryckningen att skicka men gjorde inte det åch en del av mig ograr sig och en del är glagd och stolt att jag kunde motstå.
Det har hänt en del kring Snopptorps Manskör, vi har en egen hemsida på g. Kolla länken http://www.snopptorpsmanskor.se Det är viktor som är webmaster. Vi hoppas att vi ska få några gig oxå. Men det löser sig säkert. Jag ser fram emot när jag ska köpa mitt elpiano så jag kan börja spela lite och arra hemma. ska för övrigt försöka få klart i lägenheten den närmaste tiden, men vi får se hur det går.
Nej, har egentligen ingen inspiration att skriva här men gör det mest för att så nu slutar jag.

Höres!!

Tisdag

Jahapp, då var det tisdag.
Tänkte börja med att prata om en konsert jag var på i fredags med The Real Group. Det var nog den bästa konsert jag någonsin varit på. Dom är ju sjukt tighta men lyckas även showa litegranna i det hela. Det klart roligaste numret var den makalösa manicken som dom körde som första extranummer. Sök på den låtern på Youtube s får du se och höra själv. Köpte även en live-dvd med dom som var sjukt bra den med. Var även positivt överraskad av Johanna, den nya sopranen. Hon var riktigt duktig. Inget annat att förvänta heller med tanke på nivån för övrigt.

När jag sen kom hem på fredagskvällen så blev jag kontaktad av Viktor som vill ut på krogen. Han var väl inte helt nykter ska tilläggas. Var väldigt skeptisk men lät mig övertalas och vi gick till Grappa tillsammans med Janne och adhd-niklas. Niklas var som vanligt och hade på 10 minuter skaffat kvinnligt sällskap till vårat bord. Det var två tjejkompisar som var en speciell kombination. Den ena var blond och var kurvig men inte på något sätt mullig. Hon var riktigt onykter och var lite svår att greppa. Hennes kompis var mörkhårig och riktigt söt och riktigt trevlig. Pratade ganska mycket och jag lyckades ge henne mitt nummer, men inte helt oväntat så har hon inte hört av sig.

På lördagen så blev det en fika med mor och bror, sen mat med Viktor som var lite bakis, efter det blev det fest hos Linda och Malin. Linda är Marcus flickvän. Efter det så blev det grappa en kort stund igen. Där såg vi blondinen från fredagen men hon hade en annan kille som hon följde med därifrån och hejade inte ens, men å andra sidan så var hon ju i sån kondition på fredagen så det var inte säkert att hon kom ihåg oss.

Söndagen blev en kort tur till tuna park och sen middag hos päronen. Kvällen avslutades hos Mats där vi repeterade med Snopptorps manskör. Sen ringde Linda och vi pratade ett tag. Den kvinnan behöver slappna av från jobbet. Hon har så mycket att göra att hon inte har koll på datum och sånt. Har jag tur så kommer hon på min födelsedag. Men hoppas inte på för mycket.

Igår var det jobb, sen skulle jag till högskolan för att fixa leg så jag kan åka gratis tåg och sen så skulle jag till shb för att fixa certifikat men de stänger ju den skitbanken klockan 15 så det hanns inte med. får fixa det idag. Sen så avslutade jag arbetsdagen på john H för att köpa grejer till min arbetsplats så jag kan få ordning på pappren. Käkade tacos hos min bror och hade sen volvorep. Och det gick väl ok som det brukar. ganska tråkig musik den här terminen då vi ska ha kyrkokonsert. Lite rolig musik till tjänsteårsfesten dock.

Blev ett kort samtal med Linda igår igen. Hon satt och ritade och slappnade av. Hon är riktigt duktg på det, men det tyckte inte hon.

Idag så har jag gjort det sista på lönerna för godisprinsen och inväntar besked om de andra företagen i skärholmen, de tar ingen tid att göra s jag hinner klart i dag med god marginal känns det som. Därför jag har tid att skriva här.

Men nu ska jag nog sluta skriva för nu iaf.

Vi höres.


R

Tung Morgon

Jaha, då var det tisdagsmorgon. Alltid lika tungt med dessa tisdagsmornar, trodde jag skulle vara piggare för jag gick i säng innan 23 igår, men icke... Var piggare igår och då pratade ändå Linda och jag till typ halv två eller nåt sånt. Hon verkade däremot tröttare igår. Har iofs ingen aning idag för jag har inte pratat med henne.

Hade ju rep igår och det är ju inte den roligaste repertoar vi har nu under hösten. Ska ha kyrkokonsert med Volvo och det blir gärna väldigt enahande musik. Annars så slappade jag mest och försökte bränna bourne-filmen men det gick inge bra. Så får väl vänta tills den kommer på bio.

Den ska tydligen vara bra vad jag har hört.

Ne, nu ska man väl se om det finns någonting på jobbet att göra idag.

HaDe

Britney Spears

image1


Jag tillhör inte en av dom som såg famträdandet i natt, som enligt alla recencenter var totalkasst. Det som gör att man funderar över den åsikten är att jag tittade på bildspelet från hennes framträdande där det stod att hon var så grymt otränad. Visst hon såg inte så extremtränad ut som hon var innan hon födde sina barn och gifte sig och försvann, men hon var inte heller otränad. Tyckte hon såg ganska normal ut, inte särskilt otränad. Fast det är väl så att det är inne att klanka ner på henne, hon är ju bara en föredetting...

Just nu sitter jag och väntar på att få åka till repetition, slänger i mig lite käk. Hade möte idag på eftermiddagen där vi började disskutera arbetsroller och så, har fortfarande inte fått någon inloggning så min dag har mest gått ut på att läsa aftonbladets nättidning så långsamt som möjligt för att dne inte ska ta slut.
Har sen tittat lite på facebook och även travian, ett kul webbläsarspel i typ realtid.Testa gärna på http://www.travian.se/?uc=se1_9069

Får se om jag får fler träffar på den här bloggen nu när jag lade ett känt namn i den. Annars är det ju bara jag som läser.

Tyckte synd om Linda idag. Hon hade en plan om att sova lite för att vara trött ikväl så hon somnar efterson hon ska med bilen till serviceverkstad. Problemet är att vi pratade lite längre i telefon igårkväll än vad som var planerat, klockan var efter ett så hon skulle duscha och sånt efteråt. Hon messade mig idag och sa att hon somnat klockan 5 och vaknat 7:40. Så hon lär sova gott inatt..

Ne nu får det räcka för idag tror jag om det inte händer någonting speciellt ikväll...

Kram på er...

Nytt jobb m.m.

Jaha.
Då har man tagit en lång ledighet från bloggandet igen, har hänt en del sen dess men det mesta har rullat på i vanliga rutiner.
Jag har börjat nytt jobb som löneassistent den första och det är väl först nu som det börjar röra lite på sig. Var uppe i skärholmen hos ett kundföretag i fredags och kollade läget, är en massa omstruktireringar på g så får väl se vart det slutar. Lite spännande är det alltid
Allting är nu igång med kör och orkestrar, det är skönt och kul att träffa lite av personerna som är med.
Spelade på två ställen i helgen. På lördagen så var det spelning på fristadstorget för världens barn och det var bara kaos. Den damen som var ansvarig verkade lätt förvirrad och han som skötte det minimala pa:t hade ingen koll för det rundade hela tiden. Men det lät väl hyfsat om skyttarna..
Träffade sen på en gammal lumparpolare som tydligen flyttat till torshälla och jobbar som vice djurparkschef eller nåt på parken zoo. Vi tog en lunch och snackade gamla och nya minnen, riktigt trevligt.
På kvällen gick jag, far bror och vaidi på o'learys för att käka och titta på em-kvalet. Maten var god, matchen var hyffsad och övriga gäster var under all kritik..
Tog oss snabbt därifrån efter matchen.
Pratade för övrigt i telefon helva natten med Linda både fredag och lördag.
På söndagen var det spelning på torshälla marknad. Det gick väl helt ok, sen efter det var det söndagsmiddag hos päronen och sen lite skitsnack hemma hos bror.
När jag sen kom hem så slappade jag lite och så ringde linda igen och vi pratade till alldeles för sent. Så man är lite seg idag.

Nu sitter jag och har ingenting att göra på jobbet. Har fått lite sakeratt regisrera i bokföringen men det gick rätt fort och jag har gjort iordning lönerna för det bolaget jag kan göra iordning lönerna för.

Men snart är det lunch.
Pannkakor och drottningsylt.
Ska bli gott.

//R

RSS 2.0