Ny vecka

Nu ska man starta om igen.
Har varit en fullbokad vecka och helg.
Hade några timmars ledighet igår men var skönt att bara slappa för en gångs skull.
Hade konserter i lördags med skyttarna och Scenknuten. Det gick helt ok och publiken verkade nöjda. Det blev dock en heldag där vi träffades kl 10 och gick hem efter middagen kl 22 ungefär.
Så igår var man lite seg. Tog bara en fika på stan med bror och C sen så kom V och H över och vi repade inför lördagens gig.
Idag är det föreläsning på förmiddagen och sen bär det av till Kungsör för att intervjua en person ang ett skolarbete. Sen är det grupparbete tisdag, föreläsning onsdag, annat grupparbete torsdag och fredagen är lite oklar för tillfället. Lördagen innebär gig och söndagen är faktiskt ledig :) Något att se fram emot.
Men nu är det dusch innan det bär av mot skolan.

//R

IKEA

Var en sväng på IKEA idag.
Jag bror och V skulle köpa en julklapp till päronen och sen fanns det lite jag skulle titta på.
Det slutade med att jag handlade förutom julklappen; inredning till en garderob och sen gardiner!!!
Nu ska jag bara försöka få dem upplagda oxå..

Nu ska jag strax iväg till konserthallen och repa inför konserten imorgon. Hoppas det går bättre än igår.

//R

Bästa hjälpen mot huvudvärk

Hej.

Måste bara säga det. Det är få saker som botar lätt huvudvärk så bra som körsång. Kanske låter väldigt nördigt men jag var tokseg oc hade ont i huvudet innan jag drog iväg till högskolekören. Efter så hade jag massa energi och ingen huvudvärk :)

Nu ska jag hoppa i säng.
IKEA imorgon.

//R

Intressant prissättning

Då var det dagen efter kvällen före...
Var en sväng till Harrys igår så man är lite seg idag.

Kvällen börjades med att man tittade på ATP-slutspelet på tv och åt potatismos och fläskfilé.
Kul att Robin vann :)
Sen bar det av mit H för att repa en sväng innan kören. Tyvärr så kom inte alla så vi får se om det blir något på julkonserten. Sen så var det körövning och lucialåtarna börjar väl sitta hyffsat iaf. Har ju ett rep kvar.

Direkt efter repet så bar det av till Harrys för "piratfest". Av förklarliga skäl så var jag inte utklädd och jag var även lite tidig dit. Som tur var så jobbade M som Croupier eller hur det nu stavas, så jag fördrev tiden med att prata med henne. Sen gick jag runt och pratade med lite folk och snackade lite. Drack fyra cider och det är här som prissättningen blev intressant. Första cidern kostade 35, andra kostade 54 och de två sista kostade 29 kr st. Spännande attgå fram och aldrig riktigt veta vad det kommer att kosta :p

Hade typ en 50-lapp över vid kl 00:30. Tänkta att jag kunde spela upp den på bj-bordet. En timma senare så gick jag därifrån med 300 kronor. Det var kul eftersom jag hade tagit ut 200 kronor för att spendera på kvällen och går därfrån med 100 kronor mer. Sån tur lär man väl aldrig ha igen.

Sitter här och ska snart röra mig mot skolan. Får se hur många av dom som var på Harrys igår som dyker upp på föreläsningen.

//R

Fy faan

vad kallt det var att cykla hem, tur att man inte har så långt.
Var regndroppar stora som någon mindre sjöoch det kändes som att de när som helst kunde övergå till frusen form.
Hade en ganska tråkig föreläsning idag, var inte så många där heller. Var 32 innan första rasten, efter första rasten så var det 21 st kvar. Vi är dryt 60 personer som går kursen i Eskilstuna :p
Så den var inteså populär.

Sitter nu och försöker få lite koll på mina utgifter, snart så är det ekonomistyrningsböckerna som gäller så nu får jag ligga i.

//R

Dagvild

Känns som torsdag idag, men det är bara onsdag. Skulle inte förvåna mig om jag lyckas övertala mig själv att det är onsdag tills imorgon :p

Nu till skolan

//R

Aktiv dag

Idag har det varit full fart.
Känns som jag fått något gjort oxå.
Har suttit med ett pluget ett antal timmar här hemma, men när enkel mattematik blev fel så kände jag att jag behövde en paus.
Tittade klart på Ingorious Basterds idag.
Basterds
Tyckte den var sådär, är nog inget jättefan av Tarrantino. Måste säga att han hittar roliga rollfigurer men hade gärna sett mer om vissa. Men nu har man sett den och jag är inte besviken över att jag inte tittade på den på bio.

Hade styrelsemöte med kammarkören idag oxå, det var väldigt givande och vi beslutade att köra en resa i vår. Ser fram emot den.

Nu sitter jag och tittar på Debreceni - Liverpool i Champions League. Lagom avslappnande såhär på kvällen.

//R

Föreläsning

Föreläsningenidag var väldigt seg.
Var en vikarie och han mumlade väldigt monotont hela föreläsningen. Lätt sövande.
Han sa en del bra grejer dock.
Idag har jag börjat läsa boken och ska snartätta mig med de första uppgifterna från boken. Tänkte att om man svara på dem så lär man sig en del. Har även beställt övnings- och lösningsboken som hör till den boken vi använder idag. Den borde komma om en vecka ungefär. Hoppas att jag kan få betalt för dem också. Inte lika säkert, men eftersom jag tänkte fortsätta med redovisning och så efter jul så är det nog en bra investering.
övning lösning

Lagade lite mat när jag kom hem. Hade potatisgratäng sedan i fredags som jag värmde i micron, sen så stekte jag kykling i nya stekpannan. Det funkade bra och var riktigt gott.
Ser ut som vi har ett nytt gig med Da-Capo snart. Spela på ett julbord den 5/12, trevligt att få synas lite. Nu ska det bara lösa sig med det sista praktiska så kör vi.
Har lite funderingar kring det hela så vi får se om det blir något av det. Beror nog en del på om hur de vill betala, men mer om det om det sker.
Så nu ska jag ta hand om disken innan jag sätter igång och plugga.

//R

Tisdagsmorgon

Sitter man här en alldeles för mörk morgon igen. Lär bli några stycken innan det blir ljusare igen.
Har föreläsning idag igen och måste försöka sitta kvar och komma igång med att läsa i boken.
Annars så är det styrelsemöte med kammarkören ikväll och vi ska förhoppningsvis ta beslut ang resa i vår och sånt. Bra att komma till skott.

Men nu frukost!!

//R

Middag

Sitter precis hemkommen från volvo-rep i soffan och funderar på att äta någonting.
Det är ju ett problem när man käkar vid 14-tiden så blir man inte ungrig förräns vid 19-tiden och då är ju jag och repar allt som oftast, eller iaf på väg dit. Så då får man försöka käka när man kommer hem eller äta lunch tidigare.
Pepparkakorna blev riktigt goda faktiskt och pannkakslaggen funkade utmärkt när man kommit på rätt temp och så. Nöjd med köpen iaf :)

Imorgon är det en ny föreläsning. Hon har en liiite för malande röst för min smak, man blir lätt seg men det är bara att hålla sig vaken.

Ne nu måste jag äta.

//R

Huslig

Har nyligen kommit hem från skolan.
Eftermiddagen ska jag vara huslig. Håller på med pannkakor nu och sen tänkte jag baka pepparkakor.
Har fått hem mina formar nu :)

//R

Försovmorgon

Jag vet inte vad det är.
Men måndagen efter jag skrivit marknadsföringstentan så missade jag att sätta igång klockradion och sov till kl 10 istället för kl 7.
I fredags skrev jag omtenta imon marknadsföring. Gissa vad som hände i morse. Jo jag vaknade och tittade på klockan och insåg att jag sovit nästan en timme för länge. Tur att man gillar att ha gott om tid på morgonen. Har nu varit vaken drygt en halvtimma och har redan borstt tänderna, duschat och käkat frukost.
Nu ska jag bara skriva ut föreläsningsanteckningarna och sen cykla mot skolan i det härliga vädret.

//R

Lördagskväll/söndagsmorgon

Lördagskvällen blev händelserik. Åkte över till V efter Mälarbadenoch umgicks ett tag innan vi åkte över till några kompisar till henne och tittade på film. Det blev The Wrestler som var bra faktiskt. Inte alls som jag trodde men bra :)

Nu sitter jag och ska ta en dusch innan det blir smak och frukost.

//R

Gense julmarknad

Sitter i Mälarbaden och har precis kommit dit från en tur till Gense julmarknad. Det var väl inte så mycket till marknad, de har ju sin fabriksbod och sen så säldes det kläder, godis, bröd och julgransris typ. Inte helt oväntat så var det mest folk i fabriksboden där de hade 20% rabatt på alla varor oavsett pris så jag handlade lite.
stekpanna
En stekpanna och
pannkaka
en pannkakslagg
Köpte också en stekspade och en kötthammare.
Allt detta gick på under femhundara kronor. Det är väldigt bra med tanke på att butikspris för stekpannan nog ligger på en sjuhundra kronor.
Trevligt att komma billigt undan ibland.
Resten av dagen är ganska oplanerat, blir middag här om någon timma sen så bär det av hemåt för att se vad som händer.
Ev skulle B komma över och vi skulle spela xbox men vi får se vad som händer.

Kanske återkommer senare ikväll.

//R

Fredagssammanfattning

Fredagen är över och det hände väl inte så jättemycket på denna dag.
Började med en tenta kl 8:10.
Den gick sådär, hoppas jag klarade mig, men vill inte ta ut något i förskott. Kändes som vanligt att man pluggat på fel saker. Vi får se.
Efter det så var det lunch med bror och sen hem och pyssla lite.
Satte upp gardinerna igen efter fönsterinspektionen och flyttade runt lite blommor. Så nu ser det hemtrevligt ut i vardagsrummet iaf.
Sen så bar det av till Mälarbaden och middag. Efter det så kom B över och vi glodde på the Sum of all Fears. Lagom underhållning.
Nu ska jag strax rra mig mot sängen så jag får vila ut. Ska upp kl 10 för att dra mot Genses julmarknad.

Godnatt

//R

God morgon

Usch vad jag har sovit illa inatt.
Tror jag varit rädd för att försova mig, har tenta om ungefär en timma.
Tanken är att jag ska läsa en grej och äta frukost innan dess.

Tenta som sagt. Omtenta på marknadsföringsdelkursen. Hoppas verkligen att jag klarar denna.
För då har jag max två tentor runt jul :p

Efter tentan ska jag nog käka lunch med bror och jag ska försöka träna lite oxå.
Sen blir det nog mälarbaden ikväll för ovanlighetens skull.

Ne nu ska det läsas

//R

Torsdagen...

..är snart slut.

Idag så gick jag upp kl 9 för att de skulle komma och besikta fönstren from kl 9. tror ni att de komm innan jag drog till skolan 10:45, ne då, så det var bara att vänta i onödan.
Pluggandet gick ganska bra. Känns som man har iaf lite koll. Hoppas på tillräckligt.
Sen var det hem och hämta den andra väskan innan man for tillbaka till mdh för lite sång. Då hade regnet börjat. Jävla skitväder rent ut sagt. Efter sången så var det skyttarna och regn såklart.
Nu har jag suttit hemma ett tag och slappat.
Snackad pepparkakor idag i ett pluggbrejk och jag hittade dessa:
kakformgubbar
Så det blir nog pepparkaksbak i år :p

Ne nu är det bädden för tentan börjar 08:10 imorgon.

Godnatt

//R

Lång tid

Det har hänt lite sedan jag skrev senast.
Vi kan direkt haka på mitt tidigare inlägg att NAS:en fungerar lika bra (läs illa) som den gjorde innan den skickades iväg för att reparerats. Nu är alla diskar rätt, men den tappar närverkskontakten så den går inte att använda.
Börjar bli ruskigt trött på den nu.

Sen så har man varit en del i skolan och pluggat. Lite splittrat med att föreläsningar om en sak och plugga en annan. Har ju omtenta imorgon fredag. Annars så är det inget speciellt som har hänt utan det har rullat på som vanligt.

Just nu sitter jag och väntar på att det ska komma folk från fönsterinstallatören och kolla om det blev bra. Ska inte vara i skolan innan klockan 11 så det är lite tidigt att gå upp men de skulle börja besikta fönstren kl 9 så man vet ju aldrig om min lägenhet är den första eller sista.

Dagen har väl en del pluggande framför mig efter det så är det körlektion och sist skyttarna.

Men nu; Frukost!!!

//R

NAS-uppdatering

Det är dags fören liten uppdatering här då problemet kanske är löst.
Efter mycket om och men så fick jag reda på att jag måste återställa NAS:en för att alla diskar ska funka rätt. Så jag fick tömma de 80gb som låg på den och det tog 10 timmar över det trådlösa nätverket. Men sen skulle man använda en usb-cdrom för att få det att funka. Idag fick jag ett mail från leverantören att ett usb-minne skulle funka lika bra. Så det var bara att mounta disken i daemontools och kopiera in filerna på ett usb-minne. Det verkade fungera men det är nog någonting konstigt med webgränssnittet för när jag kollar diskstatus så står det följande:
Iomega-01DEC3 703 GB 680 GB Online (Rebuilding 3% complete, 3979 minutes remaining) Striping with Parity (RAID 5)

Känns som drygt 50 timmar är lite att ta i.
Kollade lite senare och då stod det 174 minuter och det känns mer normalt så vi får se om det blir klart ikväll.
Skönt attfå den att funka även om jag tycker det har varit alldeles för omständigt.

Så köp aldrig IOMEGA

//R

Helgen är slut

Inte riktigt än, men snart.
Helgen har varit lugn. Sent sova och sent vaknat kanske.
Vaknade runt 12 idag men skönt att sova ut.
Sen var det frukost på smak och sen middag i mälarbaden.
Nu sitter jag och känner att jag borde städa eller plugga. Har ju tenta på fredag men det blir nog lugnt på båda fronterna. Skönt att ha ledigt en hel helg..

Återkommer kanske senare under kvällen.

//R

Lördag

Då sitter man här framför datorn en lördag igen.
Dagen började med att jag blev väckt av far som undrade om han skulle komma förbi med frukost. Det fick han givetvis göra så sen efter det så hamnade jag på stan med bror C och V och tog en fika. Traskade runt lite och kollade på vinterskor. Får se om jag anser mig har råd att köpa. Kan vara bra att ha nu när jag inte kan åka bil överallt.
Sitter nu och väntar på att far ska höra av sig efter eof:s konsert och sen blir det middag i mälarbaden. Annars har jag inga planer för kvällen, får se vad som händer.

//R

Helg

Nu har jag helg!

Har iofs haft det i nästan 7 timmar.
Kvart över fyra var tentan slut för min del.
Svårt att säga hur det gick, men det är inget att grubbla på för om en vecka är nästa tenta. Och på måndag börjar nästa delkurs. Så får se om man kan plugga inför en tenta och gå på andra föreläsningar.

Kvällen har tillbringats här hemma. B kom över en sväng och nu väntar jag på V som ville komma över en liten stund.
Har inga planer för övriga helgen utan får se vad man hittar på.
Nu är det Flash forward på tv4 tills V kommer.

//R

Varför

Fick en kommentar igår kväll på ett inlägg om vad jag ätit till frukost och det gjorde att jag funderade lite på varför jag skriver denna bloggen.
Den största anledningen är ju givetvis för mig själv. Givetis är det kul att se hur många eller få besökare man har och så men i grunden är det ändå för min egen skull jag skriver här. Därför kanske en del inlägg inte är så intressanta för utomstående. Men det bjuder jag på.
Nog om detta.

Idag är det tenta!!!!!!!
Vill att klockan ska vara 18:30 och att tentan ska vara över samt att jag har gjort bra ifrån mig...
Men nu ska jag äta frukost, sen läsa lite det sista och sen klippa mig innan tentan.

//R

16 timmar kvar

Det är så många timmar det är kvar innan jag ska befinna mig på ögskolan och göra mig iordning för att skriva den där tentan.
Tänker mig hellre fram mot om 20 timmar när tentan är över..
Jja det är bara att bryta ihop och komma igen..

//R

Trött

Nu är jag så förbannat trött på koordineringsmekanismer, designparametrar, situationsfaktrer och konfigurationer att jag kan spy på det. Det handlar om organisationsteori och visst låter det roligt.
mintzberg blääää

Har pluggat en del idag men antagligen inte så mycket som jag borde. Siktar iofs inte på vg heller så förhoppningsvis klarar man det. Snart bär det av mot mdh för lite "Sång och Kör med Orkester" som kursen heter. Därifrån blir det stressa som vanlit upp till stålfors för skyttarnarep. Känner mig alldeles för trött för det egentligen, men vad ska man göra. Kommer antagligen inte vara piggare nästa vecka då jag har en annan tenta och det är inte många veckor kvar till konsert så man behövs där för min och orkesterns skull.

Tittade lite på Robin Söderlings match, inget kanonspel man han vann iaf det var nice.
Ser så sjukt mycket fram emot helgen då jag ska göra ingenting. så skööönt.

//R

Tungt

Det blev inget mer pluggande efter repetitionen igår.
Hamnade på Oleary's och kom hem runt midnatt. Var nykter så det är ingen fara men jag tror jag känner av att jag satt och pluggade typ hela dagen igår.
Nu sitter jag och har precs käkat frukost. Ska hoppa in i duschen snart så piggnar man väl till lite mer.
Idag är det plugg som gäller. Ska träffa L och A i skolan och sitta och disskutera runt tenta, hoppas att det blir gvande. Finns vissa saker jag känner att jag inte riktigt har koll på.

Sen imorgon är det tenta. Den börjar inte förräns på eftermiddagen så tanken är att ta sovmorgon så jag är pigg.
Så nu är det det dusch

//R

De e mycke nu

Tar en liten paus från pluggandet. Hinner med någon timme till innan det ska ätas och sen sjungas.
Har hunnit gå igenom och sammanfattat föreläsningarna från Forsell och Kap 1-4 av Mintzberg. Så det som är kvar är kap 5 - 13 av Mintzberg. Det ska vara klart idag.
Så det där med lite pluggande i allmänhet funkar inte riktigt :D
Frågan jag ställer mig nu är om jag ska starta med maten nu direkt och plugga lite innan jag drar eller tajma maten så jag åker direkt.
Börjar bli hungrig, är trött i huvudet och vill inte stressa med maten avgör nog det hela.
Mot spisen!!

//R

Plugg

Sitter här och borde plugga. Har nyligen kommit hem från en repetitionsföreläsning inför tentan på fredag. Vad gäller pluggandet så ligger jag enligt denna vecka tidsplan. Känns som jag är lite bättre förberred än vid förra tentan hoppas att det går minst en sådär 5 poäng bättre :p

Sitter just nu och väntar på att min bror ska komma över. Han snackade om lunch. Får se. Annars får jag laga själv.

Men nu måste jag börja sortera pappren

//R

Sin City

Jag sitter just nu och tittar på den på Blu Ray.
Sin city
Den verkar minst lika bra som den på dvd :p

Har läst klart boken i eftermiddag iaf, fixade lite makaroner och falukorv. Gott, var ganska längesedan. Efter det drogjag ner på stan med B och fikade på 1st class coffeehouse.
Tittade på NCIS, båda serierna oxå. De är bra, kanske kan följa en eller två tvserier i höst. Brukar inte lyckas så bra med det i vanliga fall.
Men nu ska jag slappa framför filmen och ladda inför föreläsningen imorgon.

Tenta på Fredag.

//R

1 kapitel

Nu har jag bara ett kapitel kvar i boken. Det är skönt. Ska fixa käk nu innan jag läser det sista. Det jag saknar är en svensk sammanfattning som tydligen ska finnas men som jag inte hittar. Tror iofs att jag tar det ganska lugnt eftersom jag läst en massa kapitel idag och igår kväll. Börjar känna mig lite tung i huvudet.
Imorgon har vi repetitionsföreläsning. Hoppas att den är givande.

//R

Glasögon

Nu sitter de på. De nya glasögonen
Det blev en tusenlapp billigare än vad jag trodde från början så det var ju kanon.
Nu ska jag återigen dyka ner i boken och läsa ett kapitel till minst innan det är dags för att äta någonting.

//R

Frukosten

Bestod av kokt ägg, rostade mackor och te. Det var gott.
Nu ska jag hoppa in i bokens värld igen. Tror jag avbryter läsandet efter detta kapitlet för att hämta mina glasögon men vi får se.

//R

Flitig

Idag är det ingenting schemalagt.
Så egentligen kunde jag sovit läääänge, men så illa blev det inte.
Tog ett par timmars sovmorgon och gick upp kl 9. Sen dess har jag läst boken och är nästan klar med ett kapitel till nu ska jag fixa frukost.
Känns som att jag kommer få boken utläst idag. Så skönt.
Sen ska jag hämta mina nya glasögon oxå.
Nice

//R

Kväll

Fick precis reda på att vi fick godkänt på pm:et efter kompletteringen.
*puh*
En sak mindre att tänka på.

Annars så vart eftermiddagen ganska lugn. Lagade pannkakor först, sen så slappade jag och käkade en hamburgare innan volvo-repet. Kom nyligen därifrån och ska försöka läsa lite nu..
Imorgon är det bara mintzberg som gäller Imorgon ska den vara utläst!!

//R

Måndagsmorgon

Lite lagom segt är det.
Idag är det seminarium och vi får reda på om grupparbetet duger.
Hoppas på ett G så man kan gå vidare. På sin höjd ett R så man kan komplettera, men helst inte då jag har två tentor på två veckor..
Sen är det läsa som gäller. Har kommit relativt långt i boken så känner mig inte lika stressad längre men det ska läsas också.
Hade några mål för förra veckan:
Göra klart inlämningsarbetet för IT. CHECK
Lämna in PM:et CHECK
Läsa ut Mintzberg. Inte gjort men väl påväg. Borde bli klar idag eller imorgon.

Denna veckan bjuder på
Måndag - Seminarie - Redovisa PM sen läsa Mintzberg
Tisdag - Inget schemalagt - Läsa Mintzberg och kanske träna
Onsdag - Repetitionsföreläsning inför tentan - sen plugga lite allmänt
Torsdag - Inget schemalagt - Träffas några och plugga/diskutera inför tentan
Fredag - TENTA på efteriddagen så läser väl lite innan på förmiddagen
Helgen är just nu tom, men bör väl vörja plugga marknadsföring igen..

Men nu ska jag dra till skolan oc läsa in mig å de andra gruppernas pm.

//R

Helg

Då var ännu en helg till ända.
Den tillbringads till den största delen i Stockholm.
Hotellet vi bodde på var Nordic Sea Hotel.
Det är ett hotell som jag aldrig kommer att bo på igen.
Vid incheckningen så var det en väldigt ointresserad man so ga mig min rumsnyckel och den var då inte aktiverad så den funkade inte. Så det var bara att knata ner och få en ny nyckel. Det är ju inte så farligt. Men till detta kan vi lägga att mina föräldrar fick fel rum. Ett alldeles för litet rum. Som de var tvungna att säga till om för att få rätt. Sen så fick min bror och hans sambo en handikappanpassat rum. Inget fel i det men duschen saknade då dushdrapperi. När de gick ner för att säga till så skulle det fixas. Vid senare förfrågan fick de svaret att det inte fanns duschdrapperi att tillgå!!!!. Sen kommer vi till det bästa... frukosten idag.
Frukosten var öppen mellan 8:00 och 11:00. Var nere vid 9 och då var det minst 20 min kö.. Vände upp till föräldrarnas rum och sen gick ner vid 9:30 och då var kön minst lika långt. Ställde mig iaf i den för att få frukost någon gång. efter 15-20 min så kom någon ansvarig tjej ut och blev utskälld av en hotellgäst så beklagade hon sig med att hon inte kunde rå för om alla gäster ville äta sen frukost. Den situationen gjorde så att kollen vid matsalsentren försvan och alla forsade in. Hade tur och fick tag på ett bord snabbt och fukosten kunde ätas.
Tycker att det är helt värdelöst att man inte har en frukostmatsal som funkar om hotellet är fullbokat vilket det verkade vara.
Så bo aldrig på Nordic Sea Hotel
Sen så kom man hem och fick lite läst på tåget. Skönt det. Sen så kom det över lite folk och vi övade inför julkonserten med kammarkören. det gick oväntat bra :)
Bestämde ett schema om hur vi ska öva framöver oxå.
Det blir bra.
Nu ska jag nog slappa ett litet tag och sen sova.
Har seminarium imorgon så är lite spänd.

//R

Stockholm

Jo jag ska dit. Sitter just nu och har precis ätit frukost.
Fixa lite toalettbestyr och packa det sista innan jag är redo för den lilla trippen till dne Kungliga Hufvudstaden.
Skä fira mor som fyller år. Ska gå på någon resturang ikväll och för övrigt så är det nog mest att bara umgås.

Gårdagskvällen var väldigt lugn. Satt och slappade framför tven mest hela tiden. Det var skönt.

Men nu ska jag hoppa in i duschen så det kommer inget mer inlägg innan söndag.

//R

Fredag

Då var det fredag idag.
Har varit en sväng till skolan och skrev vår oppositionsrapport inför seminariet på måndag.
Sen så åkte jag hem och läste lite. Började även kolla om jag kunde göra den återställning av NAS:en som Iomega velat att jag ska göra. Lite krångligt då det sak återställas med en cd men det finns ingen cd-läsare på NAS:en
Kollade på Iomegas hemsida och där står det att man ska ta en usb-cdläsare och koppla in. Och en sådan har ju alla...
Kors i taket så fungerar den nu även om den hävdar att partitionen är fel på en. Hoppas att det kommer att funka bra nu men man vet aldrig hur länge.
Lärdom: KÖP INTE IOMEGA!!!!!
iomega

Kvällen ser ut att antagligen bli lugn. Kanske åkter över till bror och äter senare.

//R

Snö

Jo någonting är det som kommer ner, ser inte alls fram emot cykelturen fram och tillbaka till Stålfors i kväll. Man ångrar att man sålde bilen. Å andra sidan så hade jag varit i personlig konkurs nu om jag inte sålt bilen så..

Dagen hittills har varit ganska produktiv.
Jag sov länge vilket var välbehövligt och sen så läste jag ett tag på den fördömda boken. Sen har jag nyligen kommit hem från en lunch med far.
Ska väl ta tag i den fördömda boken igen och läsa en stund innan det bär av mot Smak och fika med H.
Det ska bli trevligt. Sen är det Sång och Kör med Orkester på mdh innan man får stressa upp till Stålfors för ett skyttarnarep.
Kommer antagligen vara slut ikväll....

//R

Dagen

Har varit bra.
Vi är klara med vårat PM-arbete äntligen.
Inskickat är det oxå.
Efter det så drog jag och tränade lite kort, sen så handlade jag lite och käkade en matlåda.
Sedan dess har jag suttit här framför tvn och datorn.
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta innan köran som börjar kl 19
Det står mellan pannkakor, varma mackor eller makaroner och kötbullar..
Vi får se vad det blir.

//R

God morgon!!

Nu är det onsdag och jag har sovit ganska oroligt inatt. Vet inte varför. Känner mig däremot ganska utvilad efter typ åtta timmars sömn. Hade ju iofs en del tid att ta igen efter natten innan.
Hitills har veckan rullat på ganska bra. Det enda som inte riktigt har gått så bra som jag önskat har väl varit läsandet. Men It-arbetet är inlämnat och godkänt. Grupparbetet blir antagligen klart idag och kan skickas in. Sen är det ju bara läsa kvar att göra. Och det måste jag göra för det är snart bara en vecka kvar till tentan. Hoppas att det går bättre än senast.
Men nu ska jag äta frukost och hoppa in i duschen nnan det bär av till skolan.

//R

Kväll

Kvällen har blivit väldigt lugnt. har suttit framför datorn och tv:n hela kvällen.
Blev lite uppvärmd egengjord pizza idag, det var gott.
Sitter och funderar på att slå igång en film vi får se vad som händer.
Hoppas att man kommer isäng hyffsat tidigt iaf.
Så till dess.
God natt


//R

Lugn dag

Det blev en ganska lugn dag.
Vi är väl i stort sett klara med PM:et nu och det känns skönt.
Vi satt ett par timmar och fin in det sista. Sedan så ska det läsas igenom bara och göra vissa korrigeringar.
Efter det blev det en lättluch på subway med bror. Sen har vi suttit och spelat Forza 3, så nu är jag trött i handen. Ska pilla lite på PM:et annar så blir det en lugn kväll.

Vad ska ni hitta på?

//R

God morgon

Jo jag vaar ganska seg imorse och trodde jag hade försovit mig :)
Kommer nog vara helt död ikväll. Tur att man är ledig.
Sitter jsut nu i skolan och inväntar de övriga i gruppen som ska dyka in om en kvart ungefär. Blev frukost på skolan idag, så kunde jag sova lite längre. En ost och skinkbaguette och en festis.
Idag är det två veckor utan Cola :)

Hör av mig senare

//R

Natt

Man kan ju lätt undra vad jag gör uppe såhär sent.
När jag var påväg hem från Volvorepet så ringde B och ville koma över och vi har spelat Halo tills nu. Underhållande men kanske inte så smart.
Grupparbete imorgon så jag lär väl snart nanna kudde.

God natt

//R

Måndagskväll

Jahapp. Då var det kväll då.
Dagen hittills har flytit på bra.
Skolan gick över förväntan. Hade redovisat arbetet innan lunch och ägnade tiden fram till halv tre med att korrigera pm:et efter A:s synpunkter.  Sen så hjälpte jag några andra i klassen med att försöka förklara om-satsen i Ms Excel.Tror att dom fattade iaf :)
Efter det gick jag till optikern och lämnade in de bågar jag har haft hemma på prov. Beställde nya glasögon för 5100 kronor. Det kostar att ligga på top. Sen vidare till urmakaren för att få nytt batteri i min ena klocka. skulle ta på den i morse och såg att den var stendöd.
Sen cyklade jag till Hemköp och hämtade ut mitt efterlängtade paket. Nu har jag ytterligare en anledning att ta mig till skolan om jag ska läsa, nämligen:
Forza

Det är riktigt kul, men tur att e har drive-aid annars skulle jag vara överallt på banan :) Är det bara jag eller har banorna blivit smalare? ;)

Nu sitter jag och inväntar skjutsen mot Stålfors och Volvo-repetitionen.
Ska bli kul.

//R

Ny vecka

Då var det dags för en ny vecka igen då.
Fasligt vad tiden går fort. Åtta veckor kvar till nyår, vilket ger sju veckor kvar till jul.
Vad har denna vecka att bjud på då?
Idag är det IT-lab. Ska försöka göra klart inlämningsuppgiften där.
Tisdag: Grupparbete. Förhoppningsvis är vi klara med ett utkast där så vi kan korrekturläsa det på onsdag.
Onsdag: Korrläsa PM:et och sen är det Minzberg som gäller. Behöver klara flera kapitel.
Torsdag: Inlämning av PM så korrigering av det sen så Mintzberg. Start på sång-kursen oxå. Ska bli kul.
Fredag: Mintzberg för hela slanten. Ev läsa lite PM som vi ska opponera mot.
Helgen kommer att tilbringas i Stockholm där min mor ska firas på sin 60-årsdag

Sammanfattningsvis så är målet med veckan att få in ett komplett PM samt ha läst ut Mintzberg. Det första målet är inget alternativ, det andra är lite mer tveksamt, men man kan ju försöka :)

Söndag - igen

Jo då var det söndag igen.
Sitter och försöker dra mig ur soffan och in i duschen för att dagen ska komma igång. Och nu började ju Idol på tv så chansen ökade ordentligt. För det kan man ju inte titta på :)
Dagens planer är väl en trolig fika med bror på stan om en halvtimme. Sen så måste jag springa ner på Clas Ohlsson och handla lite smått. Sedan middag i mälarbaden och senare ikväll rep med Snopptorps Manskör. Det ska bli kul. Någon ny låt är tydligen på g.
Gårdagskvällen blev oväntat givande faktiskt. B kom över och vi satt och spelade XBOX typ hela kvällen. Sen tog vi en fika på 1st Class Coffeouse på stan. Trevligt med ett fik som har öppet till midnatt. Då behöver man inte bege sig ut på någon krog om man vill se lite folk och inte bara sitta hemma. Hoppas att de har kundunderlag för det framöver också.

Ne nu blir det duschen.

//R

RSS 2.0