Ny blogg!!

Jag har bestämt mig för att byta blogg. Hoppas att alla läsare hittar dit. Den nya bloggen finns på http://robertsblogg.wordpress.com

Måndag 2010-04-19

Ny vecka!

Sitter och borde plugga, men har ingen motivation. Är ganska nöjd med att man lyckades komma upp och äta frukost och så. Nu sitter jag framför internet och tv och gör ingenting. Ganska skönt det med.

Helgen var lugn. fredagen så kom B över och vi slappade framför någon film, sen på lördagen så hörde V av sig och ville umgås. Så över till henne och lagade lite mat och pratade. Alltid lika trevligt. :)

Idag är det utbildning på Nordea igen. En kommentar gör att jag känner att ett förtydligande är på plats. Jag ska jobba extra på Nordeas telefonikundtjänst för företag, så jag kommer inte arbeta på kontoret vid fristadstorget utan på arbetsplatsen som ligger på övervåningen ovan Flaneur. Har fått en förfrågan om någon personligt bankman/kvinna att rekomendera, men det kan jag tyvärr inte hjälpa till med.

Det verkar som att kören är i gungning, det verkar inte alls kul men tolkar mailet från M om att det är riktigt illa. Hoppas att folk fattar allvaret och dyker upp på onsdag. Får se om det funkar så kanske jag drar mig dit för att bara dyka upp efter utbildningen.

Målet för denna vecka är annars att komma igång med tentapluggandet och att komme igång med träningen igen efter förra veckans sjukdom. Är inte riktigt frisk men någon promenad eller så klarar man av, vi får se vad som händer.
Lämnar er med en riktig gammal klassiker som dagens låt:


//R

Torsdag 2010-04-15

Tänkte det börjar bli dags att skriva lite här.
Det var ju ett tag sen.
SItter just nu och slappar framför tv:n Sitter och tittar på Band of Brothers. Riktigt bra.
bob

Har aldrig sett  hela serien noga så jag har lånat blu-ray utgåvan av min bror.

Annars så är det mycket av livet som kretsar kring Nordea just nu. Började i måndags med en treveckors utbildning och än så länge så känns det som man nog ska kunna klara av det jobbet, men det är mycket att gå igenom så man sover gott om nätterna

Nu ska jag återgå till tv:n

//R

Lördag 2010-04-03

Då var det lördag.
Känns så skumt med en sån lång helg.
Blir liksom lördag på lördag på lördag...
Men jag klagar inte.

Dagen inleddes med fika på stan och inhandling av lite träningskläder.
Har fått problem med skavsår, och de sitter inte på fötterna så kanske vi förstår vart de sitter. Googlade runt om problemet igår och kom fram till att det finns några alternativ. De minst lockande handlade om att smörja in sig med diverse olika medel som skulle göra det mer glidvänligt. Det var allt ifrån barnpuder till Rfsu:s glidsalva. Det mer lockande alternativet handlade om rätt kläder, så jag satsar på det. Så jag gick till Stadium för att titta lite och fick bra hjälp så jag gick därifrån med följande:
JackaTightsUnder

Tog sen en testpromenad och kände mig inte alls så fjantig i tightsen, men de var sköna. Nu är det bara konditionen som ska bli proffsig då. Men man börjar ju alltid med materialet ;)
Promenaden gick runt mälarbaden. Enligt träningsprogrammet på Nike+ så skulle jag gå 15 min springa 1 min och gå två min. Jag gick 15, sprang 1 och sen så gick jag resten av vägen för att återkomma till föräldrarnas hus.
Det blev en sträcka på 4,21 km som tog 41 min och 44 sek. det ger en snitthastihet av 9 min och 54 sek per kilometer. Imorgon ska löpmängden ökas så vi får se hur det går.

Planen för imorgon är annars att först medverka när skyttarna ska marschera från Kloster Kyrka till Fors Kyrka efter hömässan, jag slipper dock spela för J är iväg och åker skidor så jag ska agera tamburmajor. Sen så blir det ut till Mälarbaden och hjälpa bror byta däck innan middagen. Direkt efter middagen så ska jag träffa V för lite trevligt umgänge. Det ska bli kul, var länge sedan. Förs därefter kan jag nog lägga in träningpasset så vi får se hur pigg man är då. Tänker testa underbyxorna då och se om det blir ännu bekvämare än vanliga kalsonger och tightsen, men jag återkommer med en rapport.

Dagens låt (lite påverkad av den aktuella högtiden):


//R

Fredag 2010-04-02

Men det känns som lördag........

Sov länge i morse och slappade en del. Sen så tog jag mig i kragen och besökte forever. Det blev ett väldigt kort besök, det enda jag skulle göra var att kalibrera min nike+ sändare. Det gick ganska snabbt, var däremot väldigt stel efter promenaden på 6 km igår.

Sen så blev det fika med bror och V på stan, sen mat i Mälarbaden. Har haft en lugn kväll. Inget att göra på gott och ont.

Sitter just nu och tittar på den första Harry Potter-filmen. de är ganska små i den skådespelarna. Funderar på att sätta på någon annan film och titta på men vi får se.

Dagens låt:


//R

RSS 2.0