Gratis glass



http://www.sommarglass.com/?r=4558 ger de ut gratis glasscheckar från GB-glass. Varje glasscheck skickas som ett SMS och har ett värde av hela 23 kronor vilket gör att du kan handla valfri glass i GB´s sortiment! Checkarna skickas till din mobiltelefon och du behöver bara visa upp den i butiken! :)

Skynda fynda! ;)  http://www.sommarglass.com/?r=4558


Promenad

Fick för mig att gå på en promenad vid 21:30. Jag gick ut en kort sväng oc tänkte att detta vore jätteskönt att gå längre i så jag gick bort till Närjeholmsbron eller vad den nu heter och tillbaka. Tog dock lite längre tid än jag räknat med. Vad hemma strax efter 23...

Fredag

Då var det fredag igen. Veckorna går ganska fort.

Har precis varit och ätit lunch med far bror och V. Vi var på Restaurang Nordstiernan som invigde sin uteservering med lite grillat. Det var riktigt gott.

Jag har kommit fram till att skippa golfen idag och låta min brända kropp vila lite. Lutar väl åt att åka ut till E-tunas golfshop och titta efter en vagsnbag som de ska ha rea på. Annars blir det lugnt och sen middag hos päronen tror jag.

Ännu en för minnenas skull:

R. I. P Michael Jackson

En av våra störta artister genom tiderna har tyvärr lämnat oss.
Ett litet minne:

Gaaaahh

Varför måste man vakna kl 05:00

Sport

Härligt att Brasilien vann över Italien i Confederation Cup. Härligt att USA vann sin match med 3-0 så att Italien missade semifinalen. Härligt att de visar majorgolf på tv8. Mycket som är härligt just nu.

Lääänge sen jag bloggade

Har varit riktigt dålig på det men vädret har liksom gjort att jag tappat orken till det mesta. Tänker inte försöka minnas allting som hänt den senaste tiden utan tänkte att jag går igenom helgen som varit typ. Midsommaraftonen följer som alltid vissa traditioner, även om vissa frånsteg har gjorts de senaste åren så var nog årets midsommar så nära traditionen man kan komma. Blev hämtad vid 12:30 av bror för att åka ut till moster och morbror i Ängsholmen. När vi kommit dit så fylldes det snabbt på med kusin, kusinbarn och hund. Samt mor och far. Där satt vi och fikade och pratade strunt ett tag innan vi gav oss iväg. Efter att ha stannat till för den traditionsenliga maten på McDonalds så bar det av mot bondvishan mellan Katrineholm och Nyköping någonstans. Man passerar Forssjö om det säger någonting. Vi kom dit strax efter att de ätit som vanligt och inte minst snapsat så humöret var på topp. Där var det som vanligt trevliga människor även om det var lite färre till antalet än vanligt. Det positiva med det var att vissa ganska jobbiga personer var frånvarande. Där spelades det brännboll och lektes och dracks och sjöngs karaoke och en massa. Bror jag och V åkte hemåt strax efter midnatt och det var ganska lagom. Skönt att sova i egen säng. På lördagen så vaknade man efter en ganska skön sömn och kände sig pigg. Dagen var ganska lugn. Den innehöll en fika på Smak och sen middag hos föräldrarna. Idag så var jag anmäld till en golftävling. Det var den första tävlingen på säkert 10 år för mig och kändes lite sådär innan men man får ta det med en klackspark. Gick tillsammans med tre väldigt duktiga spelare och tänkte att det kan nog gå bra det här. Det gjorde det inte. Spelade nog min sämsta golf på bra många år, och det gjorde nog alla i bollen också. Det var snett och vint och gick åt bollar i parti och minut.. Vi lyckades hacka oss runt på ungefär 5 timmar men det kändes inte aktuellt att stanna kvar på prisutdelningen om man säger så. Så jag har precis anmält mig till en till tävling :)

Will you be there - nostalgi


Sveriges Nationaldag

Nu känner jag att jag är upptinad och utvilad till att sammanfatta gårdagen. Dagen började ganska tidigt, vi hade samling 09:30 på fristadstorget med skyttarna för att repa lite innan kungen kom. Där verkade vädret lovande till en del och man ångrade den extra t-shirten man satt på sig under skjortan. Under själv ceremonin så kunde man se hur mörka moln drog sig in över Eskilstuna. Allt väl så långt, sen skulle vi leda kortegen med kungen i fram till nybroplan, halvägs dit så kom det en ordentlig hagelskur. Det var mindre roligt så man blev lite kall. Direkt efter den spelningen runt 12 så var det bara att rusa hem och byta kavaj och mössa för att sälla upp med volvo musikkår vid munktellmuséet för att spela för kungen. Där skulle vi spela 12:45 och det var skönt att ta på en torr kavaj. Där var kungen lite försenad men i kom igång och spelade vid 12:55 typ. Hann spela två låtar innan himlen öppnade sig och det formligen vräkte ner. Snabbt in under tag för att få skydd, men man var redan genomsur. Vi stod under taket till klockan var 13:15 typ. Sen var det återigen hem för att denna gång byta instrument till basklarinetten. Kl 14 hade vi konsert med Volvo musikkår i stadsparken. Skönt att de där hade ställt upp scenvagnen så vi satt under tak. Den spelningen gick bra, det enda dåliga var polishelikoptern som låg och hovrade över Eskilstuna och gjorde så att publiken inte hörde så mycket. Konserten var klar kl 14:30 Sen blev det en lite lugn stund där man kunde laga lite mat och sitta ner ett tag. Vid 17 så var det samling på stålfors för att åka ut till Stora Sundby. Spelningen där började kl 18:00 och 18:05 började det regna. Det gick från ösregn till duggregn och tillbaka ett otal gånger så där blev man riktigt genomsur. Spelningen var klar kl 19:00 och man var hemma 19:30. Efter lite plock och en dusch kom B och H över för att snacka lite skit och sen gå och titta på Timbuktu. Han var helt grym och kvällen slutade rktigt bra. Var hemma vid midnatt igen efter en lång och jobbig dag. Hoppas att dess like inte kommer igen på många år...

Humlor

Det är bara att lägga ner tror jag:


Allt är balternas fel

De senaste dagarna så har vi hört hur Lettlands ekonomiska problem har gjort att den svenska kronan sjunkit som en sten. Detta då våra stora banker har måycket placeringar i baltikum.
Till detta späddes det då på i morse när jag tittde på vädret och meterologen konstaterade att det var ett lågtyck över baltikum som gjorde att vi har skitväder.
Allt är balternas fel :p

Åtta Meter

Nu är det gjort.
Genomdraget av  första akten.
Man får ett litet sammanhang men märker samtidigt hum osäkert det är, både sång och rörelsemässigt.
Men det är ju flera månader kvar :)

Dagen efter

Tänkte börja med att varna alla känsliga läsare. Följande inlägg kommer att handla om Golf.

Så nu är väl alla ointresserade bortgallrade.
Ska göra en liten kort förklaring till hndikappbegreppet inom golfen. Alla golfare har ett handikapp. Som räknas i siffror, sen är varje bana kontrollerad mot ett slope-system. Kombinationen av golfarens handikapp och banans slopening bestämmer hur många extraslag i förhållande till banans par som spelaren har. Denna summa är då ett bruttoresultat. Tar man sen bort extraslagen så får man ett nettoresultat. I mitt fall så såg det ut som såhär jag hade igår 13,1 i handikapp. På sundbyholms golfbana så ger det mig 15 slag. Då banans par är 72 så har jag 15 + 72 = 87 slag. Hoppas nu att jag inte har krånglat till det allt för mycket.
Igår så var det ju underbart väder och jag och bror skulle ut och spela golf. Det gick väldigt bra och jag fick ett bruttoresultat på 80 slag. Det är alltså 7 slag bättre än vad mitt handikapp sa. Det gjorde att mitt handikapp sänktes med 2.
Det gjorde att handikappet hamnade på 11,1 och det ger mig då 13 slag extra på Sundbyholm.
I vanliga fall så brukar en bra runda som gårdagens ge en reaktion på rundan efter. Därför tänkte jag att jag skulle ut idag även fast vädret skulle vara sådär. Lika bra att bli av med den så att säga.
Visst blev inte dagens runda lika bra som gårdagens, men ändå så gick jag på 87 slag. Det innebär 2 slag sämre än mitt nya idealresultat, men ändå lika bra som mitt idealresultat var igår.
Så trots regn och rusk så är jag nöjd med dagens besök på golfbanan.

RSS 2.0