Lördag 2010-02-27

Jag är trött. Fruktansvärt trött. Orkan knappt hålla i glaset när jag ska dricka. Så trött är jag i händerna och då ska vi inte ens tala om armar och rygg.
Klockan ringde 05:00 i morse och först undrade jag varför innan jag kom å att jag skulle jobba idag. Gjorde mig i ordning och hämtade F innan vi åkte ut till jobbet. Det var på ett lackeri där vi hjälpte till att hänga delar på linen som gick i stadigt tempo. Det var ett ganska högt tempo men till en början så var det inte så jobbigt. Blev jobbigare efter lunch när delar som vägde över 30 kg skulle hängas på linen, och det var inte bara en del. Sådär 40-50 stycken, då sprutade mjölksyran ur öronen. Som tur var så var det en väldigt bra tämning där. Annars hade jag nog inte stått ut hela dagen för det var sjukt tungt. Speciellt när man inte är van vid sådant arbete. Man skulle säkert vänja sig relativt fort, men nu handlar det bara om en dag så. När vi var klara för dagen så kom basen fram och takcade så mycket och undrade vad vi gjorde om dagarna. Slutade med att F ska dit på måndag och börja jobba där. Kul för honom.

Efter jobbet och skjutsat hem F så åkte jag ut till mälarbaden tog en välbehövig dusch innan det blev mat. Nu sitter jag och slappar framför tvn. Lär inte bli så mycket gjort idag annat än att ligga i soffan och slumra framför os. Är öppenför alla förslag som innebär att någon kommer och hälsar på. För jag orkar int ta mig någonstans.

Dagens låt:


//R

Jobb

Jag ska jobba imorgon.
Var ute i mälarbaden och skottade (tyvärr hade snön hunnit bli mycket tyngre än vad jag hoppades på) när det ringde på fars mobiltelefon. Det var en anställd som skulle jobba extra imorgon men hade fått något förhinder. Då ringde far in till kontoret och fick reda på att det var fler som skulle fixas. Så då frågade han mig om jag ville jobba. Jag tänkte att det kan vara bra att få lite extrapengar. Ringde F och hörde om han ville jobba oxå så får jobba med någon jag känner iaf.
Det ska tydligen vara ett ganska fysiskt jobb så jag hoppas att jag inte är allt för sliten efter att ha flyttat på ett antal kubik snö idag.

Men nu ska jag hoppa ner i badet en snabbis innan jag lägger huvudet på kudden. Klockan ringer kl 05.

//R

Fredag 2010-02-26

Fredag igen. Och det regnar ut. Åtminstonde gjorde det så senast jag var ute.
Dagen började med en klippning och sen så har jag inte gjort så mycket.
Har en lite "down"-dag idag. Känner inte för någonting. Men det blir kanske bättre till kvällen. Skulle egentligen ha läst en massa idag men jag tror jag tar det nästa vecka. Vi har en lekiton och en lab nästa vecka. Alltså ingen föreläsning på den nya boken. Så jag försöker läsa ikapp då.

Ikväll blir det till Mälarbaden igen. Har en massa snö som ska skottas bort på tomten så det lär bli tungt. Men det måste göras så bara att hugga i. Sen så bör nog altantaket rensas från snö igen innan det rasar. Snön börjar bli tung nu när temperaturen går uppåt.
Om det nu ska vara varmt så hoppas jagatt snön försvinner snabbt. Nice att det hann vara sportlov innan iaf.

Men nu lämnar jag er med dagens låt:


//R

Torsdag 2010-02-25

Löning!!

Skönt med något positivt efter att dagen börjat så tråkigt.
Gick upp kl 6 för att titta på isockeyn och det var inte så mycket att se, var spännande men inte mer tyvärr. Jaja, världen går inte under för det. Får hoppas att damkronorna tar bronset mot finnarna ikväll så vi får någon hockeymedalj. Tror nog att herrarna fått stryk av Kanada i semin iaf. De spelade tydligen ruggigt bra mot Ryssland och körde över dem.

Idag är det föreläsning i Västerås som gäller och sen är det skyttarnarep ikväll. Sen får jag ladda för att orka läsa massor imorgon men det tar vi då.

Lämnar er med dagens låt:



//R

Onsdag 2010-02-24

På't igen.

Sitter hemma just nu och har påbörjat ett långtidsprojekt med att rippa ner alla mina cd-skivor till datorn. Det lär ta ett tag men är nog skönt när det är gjort. Det jag får göra sen är attsortera ut vad som ska över till Iphonen och vad som ska stanna på datorn.

Ska alldeles strax iväg till anställningsintervju. Var ju bara infomöte igår så får se hur det går idag. Hoppas det går bra.

Efter det så är det rusa till bussen för att åka till Västerås och en föreläsning. Hoppas jag hinner med bussen. Sen är kvällen ledig när jag kommer hem. Det känns lite ovant men det är tydligen sportlov :p

Lämnar er med dagens låt:


//R

Tisdag 2010-02-23

Då har man varit på infomöte på Norea. Det verkar helt klart intressant. Ska tillbaka dit imorgon på personlig intervju. Det enda är väl att om jag får jobbet så blir det en jobbig april-månad. Utbildningen är i typ tre veckor. Såg att det krockar med ett par labbar, men det får man lösa på något sätt. Kolla om man kan låna bil och vara med på förmiddagslabbarna eller nåt sånt.
Har ju inte fått jobbet än så vi får se vad som händer.

Annars så var det swegt i morse. L ringde strax efter jag gått och lagt mig och vi pratade till kl 01. Trevligt som vanligt men jag tror jag behövde sömnen. Får sova imorgon iaf. Nu sitter jag i skolan och ska läsa lite tänkte jag men måste nog fixa något att käka först. Börjar känna att jag blri hungrting så svårt att koncentrera sig på läsandet då. Ska se vad de har för lunch här idag eller så blir det nog en macka ikväll. Skönt med en ledig kväll iaf :)

Har sökt sommarkurser nu. Har sökt totalt 4 st så jag hoppasd att jag kommer in på de tre första. Blev redovisningskursen, mattekursen och en datakurs på SU. Skönt att kårobligatoriet är borta till sommaren iaf annars hade det kunnat vara dyrt med två kåravgifter till.

Men nu ska jag äta något.

Dagens låt:


(har inte hört denna, då jag sitter i skolan, men den är säkert bra :)

//R

Måndag 2010-02-22

Dagen är nästan slut.

Har varit en riktigt lång dag för mig. Fick för mig att se alla tre hockeymatcher inatt så jag var först vaken till typ 4, hoppade i säng för tt sen gå upp kl 6 för att se sverige - finland. Efter det så blev det två timmars sömn till innan man fick gå upp för att åka till Västerås och en föreläsning. Hann sen vara uppe någon timma innan jag åkte till Stålfors och rep. Har varit hemma någon timma nu och har sett Sverige ta en ny medalj. Kalla och Haag som tog silver på sprintstaffetten. Trevligt med medaljer. Men börjar bli riktigt seg nu.
Måste vara pigg imorgon på intervjun och hoppas att det blir givande. Annars så är det läsa som gäller imorgon.

Lämnar er med dagens låt:



//R

Söndag 2010-02-21

Vilken underbar dag det har varit.

Man vaknade upp fortfarande lätt segerrusig efter skidorna igår. Helt otroligt med guld och brons i samma lopp. Sitter nu och laddar inför skidskyttet, får se hur det går.

Dagen har ju varit härlig, lite kallt kanske. Men jag sov länge och sen så bar det av ut mot Mälarbaden. Fick vara där en kortis för far hade möte och bror skulle inte komma ut så det var en knapp timma därute och hann äta iaf. Sen så har det varit en lugn kväll och börjar fundera på middag nu innan skidskyttet, men blir tight. Det börjar väl när som helst.

Veckan som kommer är det full fart igen följande schema har jag:
  • Måndag: Föreläsning eftermiddag, Repetition Volvo
  • Tisdag: Arbetsintervju. Håll tummarna
  • Onsdag: Föreläsning eftermiddag, Repetition Kammarkören
  • Torsdag: Föreläsning eftermiddag, Repetition Skyttarna
  • Fredag: Klippning, inte så tungt så känns inte så jobbigt :p
Ska även då läsa en 250 sidor i en ny bok, hoppas att den är lättläst. Har inte tittat så mycket i den.

Jag ska även anmäla mig till sommarkurserna även om jag hoppas att jag inte behöver det men det är bättre att vara på den säkra sidan.

Har inte någon egentlig idé om dagens låt men får ta en som man hoppas bringar lycka för os-svenskarna ikväll:


//R

Lördag 2010-02-20

Snöoväder.
Det sammanfattar väl hela dagen.

Tentan igår gick sådär, liten chans till G har jag iaf så vi får se. Skönt att det är över.
Sen så åkte jag ut till mälarbaden för middag och hjälpa till med skottningen, men när vi kom dit så hade något röjt bort snön på uppfarten. Vi vet inte vem det är men tack så mcket :)

Tittade på hockeyn och skidorna hemma sen. Kul med silver till Anna Haag, däremot spelade hockeylaget sjukt tråkigt igår. Hoppas det blir bättre mot finnarna annars så är det storpisk där.

Idag så åkte jag ut i snöovädret till Mälarbaden. Tog det lugnt där och var ute och skottade vid ett par tillfällen men det är själv faan vad det ska yra igen hela tiden.

Ikväll blir det nog lugnt, ska titta på os och nog fortsätta plocka med papper så jag blir klar någon gång men får se. Förhoppningsvis händer det något soligare :)

Lämnar er med dagens låt:


//R

Fredag 2010-02-19

Tenta!!!
Behöver jag säga mer, hela dagen har varit förstörd.
Är nu 25 minuter innan man ska infinna sig i sal C106 för domen.
Vad har jag gjort annars idag. Sov till kl 9 typ sen så slappade jag lite och fick mitt paket från ellos med en jacka och 4 st kaffemuggar:
jacka muggar

Sen så har jag käkat lunch på american som vanligt en tentafredag. Träffade A där för lite snack. Alltid trevligt.

Lite surt att man inte var uppe och kollade på hockeyn inatt för det var ju två riktigt spännande matcher, båda gick till straffläggning. Hoppas att Sverige klarar Vitrysslan bättre ikväll. Sen hoppas vi på ny medalj av längdskiddamerna ikväll också.

Men nu måste jag röra mig mot salen så jag får någon plats.

Lämnar er med dagens låt som har ett litet os-tema:


//R

Paus

Har suttit och pluggat i stort sett non stop sedan senaste inlägget.
Min plan var att skriva alla gamla tentor utan att kolla facit innan natten. Jag har en kvar vilket innebär att jag får hoppa skyttarnarepet ikväll tyvärr.
Var nära att bryta ihop när jag skulle räkna ut genomsnittlig standardavvikelse och jag fattade inte hur de fick ihop det i facit men det löste sig när jag räknade på samma sätt för tredje gången. Men så är det ibland. Det jobbiga är att den sista tentan är den klart svåraste så vi får se hur det går.

Har tagit en paus nu för att vandra hem och sen ska jag titta på uppvärmningen på svt-play inför os-sändningarna. Den är helt kanon. Speciellt Ejeborgs imitationer. Kolla in lite av dem här. Skrattar gott varje gång. Kolla gärna in fler imitationer på svt-play.

Kvällen kommer dåannars att innehålla först upvärmningen, sen plugg, sen damernas skidskytte, sen plugg sen hoppas jag att jag är klar till herrarnas skidskytte. Skönt att få slappa lite ett tag. Tentan är imorgon så vill inte köra för hårt idag så man är helt mosig imorgon.

//R

Torsdag 2010-02-18

Dagen började bra

Jag tog sovmorgon efter att ha tittat på OS-hockeyn inatt.
Vaknade strax efter 10 och han i stort sätt bara sätta igång ljudet på mobilen innan de ringde från Nordea och ville att jag ska komma på  en anställningsintervju på tisdag. Det är trevligt och jag hoppas att det ger någonting mer än intervjun. Efter det så ringde jag far och det blev lunch med honom. Träffade morbror där oxå så det blev en del prat med honom och nu har jag ganska nyligen kommit till skolan för att plugga lite inför tentan imorgon.
Det känns sådär inför tentan imorgon. Har tappat momentum lite efter att ha haft två veckor utan skola i stort sett. Får hoppas att det går bra.

Resten av dagen lär gå till plugga och sen så är det skyttarnarep, mitt under damernas skidskytte såklart. Men det har ju inte gått så bra hititlls å andra sidan så var jag på stålfors när Kalla tog sitt guld så kanske är bra :)

Damhockeyn var ju inte så upplyftande igår. 13-1, vad ska man säga. Sen gjorde väl Sverige 4 självmål eller något sånt så kan inte varit lätt att vara Kim Martin.

Men nu ska jag dra mig mot böckerna och få något vettigt gjort. Dagens låt dedikerar jag till damkronorna:



//R

Seg eftermiddag

Jag har fått lite gjort.
Inte så mycket men är så jäkla seg. Vet inte varför men är konstant trött.
Hittills idag så sov jag som sagt länge. Sen så drog jag mig till plugget där det blev en lunch i matsalen istället för en baguett till frukost. Satt här sen och skrev det senaste inlägget. Har faktiskt pluggat ett par timmar, sen så har jag fikat med bror och nu ska jag väl plugga någon timma till innan det är dags att dra sig mot kören.
Ganska kul att det trots min brist på inlägg har har varit ett par besökare minst per dag. Det är kul att det finns någon eller några som läser här.
Kvällens repetition innebör att jag kommer missa damernas störtlopp  OS men jag tror att Anja kan ta sig ner för backen utan min hjälp :p
Annars så har det varit och är ganska mycket os i mitt liv. Har faktiskt sett alla guld som sverige tagit live men hoppas att jag inte kommer se alla för vissa finaler går ju mitt i natten...
Är dock lite sugen på att se sverige tyskland i herrhockeyn inatt, men den matchen börjar 01:30 så får se om man orkar.

Man nu ska jag väl försöka slita mig från datorn och få lite vettigt gjort.

//R

Onsdag 2010-02-17

Hej bloggen.

Har haft ledigt härifrån ett tag. Det har varit rätt skönt på ett sätt. Får försöka hålla detta inlägget lagom kort och försöka sammanfatta veckan som gått.
Slutet av förra veckan innebar inga större händelser. OS började och jag tittade på invigningsreprisen. Orkar inte vara vaken till kl 06:00 eller när den nu var klar. Den var ok inget spektakulärt men nu är det igång. Sen så var det lite negativa känslor där tills i förrgår då Charlotte Kalla tog sitt guld. Igår tog ju Björn Ferry sitt guld och man har väl lite förhoppningar inför störtloppet och skidsprinten ikväll. Men vi får se.
Hade labb i skolan igår för andra delen av inlämningsuppgiften. Det gick bra och vi hann med en tidigare buss. Jag gjorde småjusteringar på kvällen och skickade in det. Fick reda på nu när jag loggade in att den delen var godkänd. Så skönt. Nu är det "bara" tentan på fredag att oroa sig över. Jag har ingen som helst inspriation till att plugga, därför jag sitter här :)
Något som inte har gått så bra veckan som gått är min fondplacering som jhar sjunkit gandka mycket. Än så länge så är det ingen jättekatastrof men inge kul att se röda siffror överallt när man tittar, men är ett tag kvar innan jag kommer att behöva de pengarna. Hoppas att det ska lösa sig över sommaren så de kan ligga kvar då oxå. Lyckas jag med det är jag inte det minsta orolig.
Planen för sommaren ser ju ut som följer att jag helst av allt vill jobba och tjäna pengar. Alternativ två är sommarkurser på högskolan för att på det sättet få någon form av inkomst. Klart är att jag kommer får mindre med pengar då eftersom tilläggslånet jag har inte täcker tillräckligt många veckor för att kunna ta det på sommaren oxå.
Nu börjar inlägget närma sig maxlängd kan jag tycka så jag lämnar er med dagens låt.

 

//R


Onsdag 2010-02-10

Sitter i skolan just nu och det går framåt.
Hopplösheten jag kände igår har bytts mot en försiktig optimism. Det går framåt med andra ord, men känner mig inte säker på att klara tentan än. det kommer jag nog aldrig att göra. Behöver väl inte säga att jag inte fått svar från lärarinnan än. Snart två dygn sen jag skickade en fråga till henne. Får se om hon säger någonting på lektionen imorgon. Har varit och hämtat min tenta från redovisningen också. Fick ju VG på den så det var trevlig läsning.
Fick ok från gruppen om att lämna in tredje versionen av Inl1 A,. Hoppas denna är rätt.
Dagen för övrigt kommer att innehålla fortsatt plugg, sen så är det rep med kammarkören ikväll. Ska bli kul. Skönt att sjunge med folk som kan sjunga synkoper :p
Har en fundering på om jag ska efteranmäla mig till Musikteori 1 på Upssala Universitet denna termin. Kan vara skön avkoppling. Samtidigt så är det ganska skönt att bara fokusera på den kurs jag läser nu på Mdh. Vi får se vad jag gör.
Lämnar er med dagens låt:


//R

Tisdag 2010-02-09

En väldigt frustrerande dag.
Satt och försökte plugga. Men det gick skitdåligt, blir ju inte bättre av att lärarinan aldrig svarar på mina frågor heller. Känns som att det kommer gå riktigt illa nästa fredag på tentan. Men det är bara att bryta ihop och komma igen.
Dagen låt:



//R

Avslutad kurs

Förresten så fick jag mail i morse om att min distanskurs på Uppsala Universitet är avklarad.
Skönt med 7,5 hp in sådär :)

//R

Sommarplanering

Sitter i skolan nu men har inte kommit igång med räknandet ännu. Hamnade framför en dator när jag åt frukost och sökte efter sommarkurser om jag inte får något sommarjobb. Nu lutar det år följande två kurser:

  • Matematik BE, Baskurs C i matematik, 7,5 hp
    Denna läser jag för att jag inte har matte c sen gymnasiet och jag har insett att det kan vara bra att ha den kursen om jag ska läsa vidare vissa kurser på hösgskolan sen.

  • Företagsekonomi GR (A), redovisning i olika företagsformer, 7,5 hp
    Känner att det kan vara bra att få mer hp på ekonomidelen för som läget är nu så är det mycket musik som sipprar in hela tiden. Det är ju oftast inte poäng som kräver så stor ansträngning men det kanske ser skumt ut på ett examensbevis där man har minimalt med företagsekonomi.

Båda kurserna går på Mittuniversitetet så det är skönt att bara ha en skola att logga in på så att säga.

Hade ju först tänkt att de någon eller några lalla-kurser under sommaren så man inte behövde anstränga sig så mycket men då det är en ganska stor brist på sådana kurser så har jag försökt hitta kurser som jag kan behöva för annat än mitt höga nöjes skull. Helst av allt skulle jag ju vilja ha ett jobb under sommaren och gärna på helger och så men det är inte så lätt. Är ett par stycken till som vill ha jobb. :p

Men nu ska jag slita mig från datorn och försöka få igång räkningen. Självklart har inte lärarinnan svarat på mitt mail från igår så får se hur det går.

//R


Måndag 2010-02-08

En sammanfattning av måndagen följer:
Började men ännu en tur till Västerås och en väldigt förvirrande föreläsning. Får se om man fattar det bättre när man går igenom exempel i boken. Efter det så fick jag meddelande om att min kurslitteratur hade kommit. Så käkade en snabb lunch och sen så gick jag och hämtade ett antal kilo böcker. De var riktigt tunga så det blev lite släpande.
Satte mig sen på högskolebiblioteket och försökte räkna lite övningsuppgifter, det gick sådär. Fick även en återkoppling på inlämningsuppgiften och var tvungen att korrigera. Tror jag fattade det hela rätt och väntar bara på svar från gruppen om en är ok att lämna in.
Drog mig sen hemåt och lagade ett nytt recept till middag. Det blev pastagratäng. Det var faktiskt gott. Tog lite längre tid än jag räknat med så det blev stressigt för att hinna till Volvo-repet. Efter repet så blev det ett samtal med L och sen så hamnade väl huvudet på kudden vid halv två. Så man är lite seg nu, men avslutar med två dagens låt och ja de hör ihop:




//R

Söndag 2010-02-07

Då var söndagen gjord.
Den blev väldigt lugn, fikade på stan sen så middag i Mälarbaden. Den vanliga trallen helt enkelt. På kvällen tog jag det väldigt lugn och njöt över att GUIF slaktade Alingsås, tog ett sent bad och tittade på första halvan av Super Bowl. Tyvärr så missade man det stora spelet men hade jag tittat på hela så hade jag defenitivt inte varit vaken nu :)

Men nu ska jag göra mig i ordning för att röra mig mot Västerås.
Lämnar er för dagens låt:


//R

Lördag 2010-02-06

Såg att jag gjort en miss. Bloggat massa i fredags men inte angett datumet, men så är det ibland.
Tänkte sammanfatta gårdagen lite bara.
Började med körrep inför hela världen-konserten. Detgick väl ok men det är facinerande över hur svårt det tydligen är att sjunga synkoper. Förhoppningsvis bättrar det sg innan konserten.
Efter det så blev det en tur till mälarbaden och lite middag. Sen så åkte jag till Tuna Park för att titta på Xbox. Jo jag har bestämt mig för att köpa en ny.
Det blev detta paket:
gamestop
Det spelet jag valde till är Army of Two. Har spelat det ett antal timmar nu och det är ganska bra faktiskt.

Var över en sväng till bror och tittade på tv oxå.
För övrigt så hade Daniel skrivit en bra låt men den var lite handlingsfattig, men den var bra.
Skippar låt för idag men skriver nog mer snart.

//R

Helt underbart..

Säger bara det.
The real Group

Tack så mycket!!!

Valet och kvalet

Jag har ett litet I-landsproblem. Äger en chippad Xbox 360 som har börjat strula. Den hänger sig stup i kvarten, när jag tittar runt så verkar det vara en föraning av "ring of death". Det är tydligen inget som löser sig självt utan måste repareras. Var på Game idag och kollade vad en nu Xbox kostar så följande alternativ har jag:

  • Reparera min befintliga Xbox hos någon firma eller privatperson som säger sig ge garanti men man vet ju aldrig. Priset jag hittade var 995 kr.
    Fördelar: Jag har kvar chippningen och kan spela brända spel
    Nackdel: Jag har inte så mycket brända spel och spelet är bannat från Xbox-Live
  • Köpa en nu Xbox 360 Arcade och koppla in min nuvarande hårddisk Pris på Game var 1799 kr.
    Fördel: Jag får en ny konsoll som inte är bannad på Xbox-Live och jag får en hdmi-koppling till min tv.
    Nackdel: Dyrare än reparationen och jag kan inte spela brända spel.
  • Köpa en ny Xbox Elite med någon kombination av spel och 120gb hårddisk. Pris på Game: 2299 kr.
    Fördelar: Samma som för arcaden plus att jag får en snyggare konsoll, större hårddisk samt nya spel.
    Nackdelar: Priset såklart då detta är det dyraste förslaget sen så funkar inte de brända spelen heller här.
Till saken hör att jag inte har bränt så mycket spel. Jag kanske har totalt 5 brända spel så det är ju inte så mycket. Så det lutar mer åt att det blir en ny konsoll frågan är bara om det blir en med eller utan hårddisk samt om den blir vit eller svart.
Den som lever får se:)

//R

Laddar

Sitter i skolan och har precis gjort klart första inlämningsuppgiften tror vi. Nu börjar uppladdningen inför kvällens konsert



//R

Torsdag 2010-02-04

Tänkte sammanfatta torsdagen här.

Började dagen med en föreläsning i Västerås. En seg föreläsning med mycket repetitioner. Kanske är bra på något sätt. Sen så satt jag och läste en sväng på högskolan i Eskilstuna. Läste klart den andra boken så nu är det väl att ge sig in på övningsuppgifter från båda böckerna.
Därefter så gick jag hem och lagade "texmexbullar" det blev faktikst väldigt gott. Kolla på arla.se för att hitta receptet. Kom på sen att jag skulle kolla hur distanskursen på Uppsala Universitet var upplagd så jag loggade in där och kollade runt och började lite med kursen. Fick avbryta där för att åka på skyttarnarep. Efter det repet så fortsatte jag med kursen och pratade i telefon med L. Det blev ganska sent men jag har slutfört distanskursen på 7,5 hp tror jag :p Har alla rätt på alla uppgifter iaf så det borde vara klart. Men kom inte i säng förräns kl 02:00 typ så jag är lite seg idag och väldigt glad över att jag inte skulle med bussen kl 7 ;)
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig mot högskolan.
Ikväll är det konsert med The Real Group.Det ska bli så kul :)
Lämnar er med dagens låt:


//R

Onsdag 2010-02-03

Idag så åkte jag till västerås och hade en lektion med beräkningar. Den var givande, börjar gilla R bättre och bättre faktiskt. Efter det så åt jag lunch med H och det var trevligt, som det brukar vara med henne. Drog mig sen mot skolan och varvade surfning med läsning. Har faktiskt kommit ikapp med läsandet så jag har läst det jag behöver innan föreläsningen imorgon. Riktigt skönt. Sen så fick jag in de sista poängen för höstterminen också så jag är helt klar med den kursen nu :)
Glömde förresten att recensera filmen jag såg igår med B
Sherlock Holmes Den får betyget 3,5 av 5.
Den var lite seg tidvis men har en del intressanta tvistar. Guy är helt klart en bra regissör.

Sen har jag varit på styrelsemöte och repetition med kammarkören. Beslutade om att åka till Gbg med kören, nu får vi bara se hur det blir för mig. Och sen så repade vi inför konserten den 14/3 tror jag det är på lokomotivet. Kom gärna dig och titta. Hela Världen heter konserten.

Lämnar er nu med dagens låt:


//R

Tisdag 2010-02-02

Då är tisdagen gjord då.
Idag hade jag eftermiddagsföreläsning. Lite segt men så är det. Var trött i morse men var i skolan en sväng ocg läste lite. Sen så blev det föreläsning. Den var ganska givande, men får se ur mycket som fastnar. Var hemma vid halv sex typ och satte igång med maten. Det blev kaviarinbakad torsk. Det var ok men inte mer. B var med och ät och han tyckte det var gott.

Imoron är det ytterligare en tur till Västerås för lektion och sen lunch med H, sen är det kammarkören på kvällen men återkommer till det imorgon.

Dagens låt:

Måndag 2010-02-01

Jo även detta inlägg kommer sent, men så är det ibland.

Började dagen med att åka till Västerås och ha lektion med räkneexempel. Det var relativt gvande och sen så åkte jag tillbaka till E-tuna och satte mig och läste på biblioteket där. Har läst ut Finansieringsboken nu iaf. Det är skönt. Sen så var det förbi Lindebergs Ur med min klocka som går för långsamt. Lite irriterande. Men men.
Väl hemma så var det dags att laga middag. Det blev medelhavsbiffar eller vad det nu kallades. Det var gott iaf. Avslutade dagen med Volvo-rep.
Har lyckats få tag på en bra version av Sherlock Holmes. Så började titta på den oxå men det skulle ha blivit för sent så kanske tittar klart på den ikväll.
Dagens låt är denna:


//R

Söndag 2010-01-31

Det är väl rättare sagt måndag nu men räknas som söndagsnatt eller nåt sånt.

Helgen har varit full av filmtittande. Har tittat själv bara dock. Följande filmer har jag sett:

Family Guy Den får ett betyg på 2 av 5 av mig.

G. I. Joe Den får ett betyg på 4 av 5 av mig.

Star Trek Även den får bety 4 av 5 av mig.

Blev en del filmer som ni ser. Förutom de filmerna så har jag varit ute i Mälarbaden idag och käkat, det var gott som vanligt. En väldigt lugn helg annars.
Lämnar er med kvällens låt:

RSS 2.0