Jobbig fredag

Dagen kunde ju börja bättre, hade en tadläkartid där de skulle laga två hål. Att laga hål är väl inte jordens undergång, men problemet var att det hela tiden rann ner vatten i halsen och med alla grejer i munnen gick det inte att svälja. Så det blev en väldigt jobbig timme.

Efter det tyckte jag tydligen inte att jag pinats nog för då åkte jag till Forever och körde en timmes Body Pump. Det var oxå jobbigt, spännande att försöka dricka vatten med halva munnen bedövad.

När jag pinat mig igenom det så åkte jag till stan och gjorde min bror sällskap på American Pizza today. Gott som vanligt, sen var det hem  och slappa innan man åkte ut till föräldrarna på middag.  Efter det har jag suttit här och slappat och nu kallar sängen så

God natt.

Torsdag

Måste väl säga att det har gått sådär med mitt bloggande sen jag blev arbetslös. Sitter väldigt mycket tid vid datorn, men den mesta tiden går åt till ett spel som heter Travian. Det kan ta precis hur lite eller hur mycket tid man vill, allting beroende på hur avancerad man vill vara. Det bästa med spelet är de sociala kontakter man får så man sitter och snackar med folk på skype eller ventrilo så timmarna flyger iväg. Annars så rullar det ju på som vanligt med repetitioner och allt sånt. Försöker söka jobb och det lutar väl mer och mer mot Stockholm. Ska upp dit nästa vecka och gå på intervju så man hoppas att det kan ge någonting.

Har även börjat komma igång med träningen nu på slutet, mest blir det pump och försöker träna mån ons fre. Så tanken är då att träna imorgon, det kan jag inte lova. Har tandläkartid imorgon och får se hur pigg man är när man lagat två hål.

Om jag tränar ser ming fredag ut som sådant:
10:00 Tandläkaren
12:00 Bodypump 1 timma med Angelica
Sen efter det ska jag förhoppningsvis äta någonting ganska snabbt beroende på om bedövningen har släppt, sen så ska jag kanske till arbetsförmedlingen för att tigga tågbiljetter till stockholm inför nästa vecka då jag ska på intervju. Funderar på om jag ska försöka gå på Kenny Starfighterutställningen samtidigt när jag ändå är där. Är ingen hardcorefan, men kan nog vara underhållande. Tyvärr så tror jag inte att någon kan göra mig sällskap så antagligen åker jag hem direkt efter intervjun.

Ne, nu pockar kombinationen av Travian och tv:n på uppmärksamheten så jag kommer kanske tillbka någon annan dag.
Höres..

RSS 2.0