Bio - Strul på jobbet

Jaha.
Då sitter man på jobbet och ska försöka jobba, men det ska man tydligen inte för att systemet funkar inte. Det är väl inte så jättebra för att vi har stängning imorgon för månaden och då måste allting vara inregistrerat. Får de igång systemet idag så får man se hur länge man får sitta.

Igår var jag på bio, så Die Hard 4.0. Den var precis vad man kunde hoppas på. Mycket action och inte allt för mycket story. Riktigt underhållande, kan rekomendera.

Annars så var gårdagen ganska stressig. Jobbade först mellan 06:15 och 17:30, sen så åkte jag hem och bytte om för att dra mig till gymmet, sliten i kroppen och inte allt för motiverat så gick jag väl igen om 60 % av programmet för att sen åka hem och duscha. Där hade jag tänkt att raka mig men Marcus hörde av sig när jag skulle in i duschen och sa att Danne och han skulle käka på Max, så det blev en snabbdusch och sen åka till Max.
Därifrån for jag till hemköp för att inhandla lite socker till bion :), det blev även en blombukett för att få det lite trevligare hemma. Hann lagom hem där för att traska iväg till bion och hämta ut biljetterna, bion började 21:15 och var klar typ halv tolv, så det var bara hem och sova sen.

Fick nog alldeles för lite sömn inatt egentligen, men är hyfsat pigg iaf. Se vad dagen har att erbjuda, hade en idé om att spela lite golf med min bror efter jobbet men får se när man kommer härifrån.

Till nästa gång.
Robert

Juni 2007

Jaha, då var det nästan en månad sedan jag skrev någonting här.

Tro iofs inte att det är någon som läser detta så det är väl ingen större skada skedd.
Ska försöka sammanfatta den senaste månadens händelser.

Vi börjar med kören, hade vslutning hos Mats på nationaldagen och det var som vanligt väldigt trevligt. Sofia W har förresten grymma ben.. men jaja Fått en massa beställningar på cd och dvd, men so vnligt så vill alla ha dem direkt så man har jobbat hårt med kopieringen och till dags dato så är det två personer som hämtat ut skivorna, lite surt men inget oväntat.

Sen har jag lyckats träffa en trevligt tjej och bli dissad av samma tjej, utan att för den delen träffat henne en andra gång så att säga.

Hon heter Elin och jobbar på MSP, lärt känna henne via Bohman. Var på grillfest hos en kompis till Micke och satt och snackade hela kvällen, försökte veckan därefter få till en träff med henne och fick då slutligen på fredagen meddelande om att hon gärna umgås med mig tillsammans med Micke och de andra men inte på tu man hand, sen har jag ju lyckats prata en del med Linda i Stockholm men det vet man aldrig om det blir något mer än prat.

Har även haft min inflyttningsfest som blev en väldigt blöt tillställning, fråga Markus D och Classe. Kalle var inte heller så pigg dagen efter, men kul hade vi.

Midsommarafton blev väl sådär, var nykter lite pga av den blöta helgen innan och sen en del av att jag var toktrött rent ut sagt. Har nog inte känt mig utvilad på ett antal månader, blev ganska sent och sen så lyckades jag trampa snett under brännbollen och hade så jävla värk att jag knappt kunde sova under natten.

Tror jag har lyckats fått med allting som hänt fram till idag av vikt, självklart är det saker som just så kännts viktiga som jag har glömt eller rationalliserat bort.

Idag har jag haft grillpremiär på balkongen och jag tror att ingen granne klagar..
Skulle även spela årets första golfrunda, min bror ville till thagk för att kolla på en klubba, det innebar att vi inte kom ut för det var tävling. Förhoppningsvis så kommer vi ut imorgon, men det får vi väl se då..

Nu får det räcka för den här gången.

Ha det gött..

Kärringar ska hållas kort!

Ja då var det fredag den 1 juni idag.
Tiden går väldans fort..
Hade sjungning på kåren igår med kvartetten, det var kul och träffade lite trevligt folk och så. Däremot fick vi reda på att vi inte skulle sjunge en låt. Hasse och Tages Kärringar ska hållas kort. Den ska ju intagas med viss distans och man bör lyssna på hela låten innan man uttalar sig. Nu fanns det ju tyvärr personer i publiken som härde typ fjärde raden när textraden kärringar ska hållas kort kom första gången och bestämde sig för att den här låten tycker jag inte om och stängde av. Att sen låten går ut på att personen som tycker att kärringar ska hållas kort får krypa till korset och stå som förlorare uppfattade inte dessa människor vilket innebar att en eller ett par personer kom fram efter sjungningen och tyckte att vi förstörde stämningen i salen när vi sjöng, medans andra sa att de satt och asgarvade, så man får ta det för vad det är. Tycker bara att det är tråkit att folk tar illa upp på fel grunder. Hoppas att det går över.
Annars så var min bordasdam väldigt trevlig och väldigt vacker. Hon fick ju även mitt visitkort så man får ju hoppas att hon hör av sig i helgen. Antagligen inte men man kan ju alltid hoppas.
Ikväll lutar det åt att det blir pirates 3 på bio, kanske kan träffa lite nytt folk då oxå. Det är med Bohman och vänner. Förhoppningsvis kommer vissa av de som var med på festen hos Gabbe, trevliga och snygga tjejer även där. Men det märks.
Jag ska försöka jobba lite nu, även om det inte finns så mycket att göra innan posten kommer klockan 8.
Till nästa gång....

RSS 2.0