Hemma igen

Då har man varit på upprop.
Det gick ganska snabbt, men det verkar som om det kan bli en jobbig höst. Får se hurdant läshuvud man har. Måste hitta en grupp att göra pm:et med bara. Får se om det dyker upp någonting. Känner ju inte så mycket folk på kursen. Är bara S men hon har nog några kompisar där om hon ska göra arbetet med.

Fick reda på att kören börjar på onsdag. Det ska bli kul.
Har faktiskt varit dukig och lagat mat två!!! gånger idag. Till lunch gjorde jag pizza, det var helt ok. Nu har jag stekt fläskfilé som jag inte riktigt har bestämt vad jag ska ha till bara, men det löser sig nog. Det viktigaste var att inte köttet låg för länge otillagat i kylen. Har fått en orkesdipp nu så det lutar åt köppizza ikväll. dkulle vara grymt gott :)

Volvo-rep ikväll samt mer info om tyrolerspelningen på torsdag.

Det är slut!!!

Jag har ännu inte riktigt fattat att det är slut. Kommer nog komma på fredag när man helt plötsligt är ledig hela kvällen..
Trist att inte träffa hela gänget med jämna mellanrum..
Det är såklart 8 meter jag skriver om. Har haft ganska fullt så först idag man landat där.
Hade en lyckad sista föreställning i lördags, men hann inte njuta av den eftersom jag hade spelning med Da-Capo direkt efter. Efter ett tretimmarsgig där så begav man sig hemåt för att senare hamna på Centro.
Det var trevligt men man var rätt slut så blev tidig hemgång.
Igår så var det en lugn dag med ganska mycket Travian. Det blir så oxå.. Endgame rullar ju på.
Dagens vedermödor kommer jag behandla senare i afton.
Skolan börjar ju idag..

Rescensioner

Det var idel lovord efter vår permiär på 8 Meter

Folket

Eskilstuna-Kuriren

Antagning

Fick besked idag om att jag kommit in på yrkesvuxutbildningen till Installationselektriker. Men då jag nu ställt in mig på att plugga på mdh i höst så har jag försökt avsäga mig den platsen. Så nu är det bestämt.

I höst studerar jag Företagsekonomi A på Mdh.
Skönt att ha bestämt sig.
Satt och lade in schemat från skolan och ser att det finns mycket tid till självstudier,men vet inte hur mycket tid det behövs för det. Hoppas att det inte kräver allt för mycket tid :)
Har också lyckats ändra ansökan för studiemedel hos csn och jag får samma pengar som förut men beslutet gäller nu den lösa kursen. Skönt det med.

Ledigt

Det har varit två sköna händelselösa dagar.
Det enda inplanerade var första repetitionen med Volvo igår. Och det är kul att komma igång igen.
Gårdagen spenderades för övrigt i lägenheten där jag i stort sett gjorde ingenting.
Idag så gick jag ner på stan och handlade lite och sen köpte jag frunch (eller brunch omman vill vara lite internationell) på SubWay. Alltid lika gott, men blev tokseg efteråt.

Sovmorgon

Inte illa att få lite sovmorgon.
Väckarklockan ringde kl 10 och kände mig hyffsat utvilad iaf.
Har slitit ganska bra de senaste veckorna så det var välbehövligt.
Sitter just u och väntar på att gå till bussen.
Ne, jag cyklar inte.
Känns som att repetitionerna är tillräckligt slitande nu om man ska känna sig pigg på premiären imorgon. Sen har man en del kläder att släpa oxå. Det är ju inte så att det är ne massa ombyten men eftersom att scenen är utomhus så måste man ju täcka in olika eventualiteter vad gäller väder och temperatur. Men nu är det nig dags att gå..

Sammanfattning

Ska försöka sammanfatta den senaste veckan då det var så länge sedan jag skrev någonting här..

Större delen av tiden har inneburit åtta meter. Det är inte långt till premiär nu...
Det har varit mycket sol och virrig koreograf, men så sakteliga har vi närmat oss lördagens premiär och de senaste dagarna har det kännts relativt lugnt. Vi har ju haft en väldans tur med vädret. Idag är väl andra dagen vi fått regn på oss och egentligen första dagen det innburit problem. Problemet innebar att elen till orkestern strulade så det planerade genomdraget av hela pjäsen, vilket inte var någon fara eftersom det regnade hela repet. Får satsa på genrepet imorgon istället.

Övrgt som har hänt är att det inte blir något Innovationprogram för mig. Detta för att jag missuppfattade studera.nu och att jag kom in på kursen jag sökte i första hand. Så jag har varit tvungen att ändra min ansökan till CSN och hoppas att detta inte innebär något problem. Så i höst kommer jag att studera företagsekonomi A på mdh. Hoppas det blir kul.

Nu sitter jag och tittar på 24 och håller koll över mitt VU på Travian. Det skulle egentligen behöva ta mer tid men man ger den tid man har. Har för övrigt inte varit i närheten av Å-festen och kommer nog aldrig att vara det i år heller .Känns inte som att jag missar någonting heller.

Men snart sängen..

Början av veckan

Den här veckan har det varit fullt upp.
Började repa 8 meter i måndags och har gjort det väldigt mycket denna veckan.
Det är jobbigt men kul. Man sover gott på nätterna iaf.
Mitti allt detta har jag sålt min bil och de kom och hämtade den igår. Det är jättebra men samtidigt väldigt ovant. Har haft bil i 4 år typ. Så cykeln är mitt fordon just nu.

Detta har inneburit en väldigt arbetsam dag idag. Åtta meter repeteras i Torshälla och repen pågår hela dagarna om man har möjlighet att närvara och sen är det scemalagt när olika scener repeteras. Idag så repeterade jag från kl 10 - 14, sen 20- 21. Det innebar att jag åkte hem mellan, eftersom jag from idag cyklar så har jag cyklat två gånger t o r till östra torget i torshälla. Det kommer defenitivt att kännas imorgon.

Hann med lite nyttigt när jag var hemma dock. Postade regbeviset på nya ägaren på bilen och sen så ringde jag banken och löste billånet. Så n har ag ett lån mindre. Det är så skönt.

Sen tillkommer endgame i Travian som gör att man sitter vid datorn mer än vanligt....
Men nu ska jag strax sova. Sängen är väldigt lockande nu :)

JAAAA!!!!

Har sålt bilen :)

Helgen

Igår så var det en ganska lugn dag.
Satte mig på tåget mot Stockholm för att träffa L och M.
De hade en avskedsfest då de flyttar till Austalien om några veckor.
Det blev en trevlig kväll och natt med trevliga personer och ganska mycket alkohol.
Vaknade vid 10 i morse och kom så sakteliga igång. Köpte en väldigt god glass innan man satte sig på tåget och åkte hemåt.
Ikväll blir det lugnt och ladda inför alla repetitioner av Åtta meter som sätter igång igen, sen har vi ju Travian som pockar på uppmärksamheten.

Har jag tur så lyckas jag sälja min bil i afton också.
De kommer och kollar om 20 minuter :)

RSS 2.0