Köp ingen Ipad!!!

ipad
Bilden är lånad från gizmondo.com

//R

Onsdag 2010-03-31

Mitt nya liv; försök 2.

För er trogna bloggläsare så kanske ni minns mitt nya liv försök här i januari tror jag det var när jag skulle träna någonting varje dag och sluta dricka vissa sockerhaltiga drycker.
Kan väl säga att det gick sådär. Träningen sket sig efter inte så lång tid när allting satte igång igen och den där drycken dricker jag fortfarande, dock i mindre mängder än förut. Så ett litet steg i rätt riktning.

Men nu har det hänt något
nike+
Jag köpte ett par nya träningsskor på Stadium i fredags och som student så får man med Nike+ på köpet. Så jag har börjat röra på mig igen. Följer ett träningsprogram så det blir inte så många kilometer per dag, för programmet ska under en 12-veckorsperiod ge mig bättre förutsättningar för att börja löpträna. Om ni är intresserade så kan ni titta här!

Dagen har för övrigt varit ganska lugn med föreläsning på förmiddagen och slapp eftermiddag. Nu ska jag alldeles strax ta en promenad till Anskarskyrkan och kvällens körrep.

Dagens låt:


//R

Tisdag 2010-03-30

Det var länge sedan jag var här.
Har aft fullt upp och känner att jag nog kan få lite tid att andas under påsken. Jag har passat på att göra av med lite pengar under kvällen. Har precis bställt en ny dator....
sony
En Sony Vaio EB1M1E hos Dustinhome. Köpte med en skyddsväska oxå eftersom det är svårt att hitta datorväskor till 15,5"-datorer.

Ikväll var Böver och vi tittade på fotboll. Champions League. Det var en ganska underhållande match. Han visade en bra bild som han hade på sin blogg som jag tog hit. Problemet är att han skriver på Rumänska på sin blogg, annars skulle jag länka till den men ni skulle antagligen förstå lika lite som jag när jag tittar på den :)

womenoftheyear

Där kan vi snacka om kaxighet.
Vet inte om hon undkom med det eller inte, men man kan ju hoppas.
Nu till dagens låt som kanske håller samma tema:



Sov gott

//R

Tisdag 2010-03-09

Kanondag!!!!

Tog sovmorgon idag och vaknade vid 9 snåret. Sen så slappade jag mig fram till lunch som åts med far. Däreget var det dags för dagens tråkigaste punkt. Tandläkarbesöket. Skulle laga ett hål på överkäken. Baksidan av framtänderna. Riktigt jobbigt var det men det gick bra. Därefter skulle jag direkt till Nordea och den andra intervjun för job på deras telefonikundtjänst (trodde jag) När jag kommer dit så får jag ett papper i handen där det står "drogtest", samtidigt som de säger åt mig att gå till Previa och göra ett drogtest. På lappen bakom så står det att jag är välkommen till deras utbildning, med andra ord att jag fått jobbet om drogtestet är ok. Så jag gick bort till Previa och fixade drogtestet och gladdes över jobbet.

Kom hem och höll koll på tentaresultatet som var på g vilken dag som helst. Fick reda på att jag klarade tentan precis innan det var dags att dra till M och ha styrelsemöte med kören. Det var ett bra möte så känns ganska lugnt inför årsmötet om några veckor.

Så denna dagen har verkligen varit en kanondag:

Dagens låt:


//R

Torsdag 2010-03-04

Idag har jag varit duktig. Började dagen med att skicka iväg medlemsrapporteringen för kören till RUM. Väldigt sent jag vet men var tanken att jag skulle ge den till J i måndags men hon komm aldrig till repet pga vädret. Sen så skickade jag iväg pengar för blomman på begravningen som J låg ute med. Så det känns som man har gjort någonting bra.
Igårkväll beställde jag noter från USA. Hörde ett arr på en av mina skivor som jag inte lyssnat på på väldigt länge och blev kär. Skulle gärna vilja sjunga det arret men noterna var ganska svåra att få tag på. Fanns bara i USA så det var bara att beställa. Skönt leveransfönster de hade 1-3 veckor.. Inte så preciserat direkt men det är bara att vänta och hoppas att det går fort.
Efter jag postat breven så gick jag till skolan för att börja läsa logistikboken. Läste klart så långt jag skulle på den andra boken igår så jag var full med energi. Tyvärr är logistikboken fruktansvärt tråkig att läsa, men det positiva är att den inte är så lång samt att vi inte ska läsa hela.
Var iväg en sväng och åt lunch med far på Nordstiernan och nu är jag tillbaka i skoan och ska läsa lite till tror jag.

Så jag lämnar er med dagens låt:


//R

Onsdag 2010-03-03

Då har man inte bloggat på ett tag igen.
Har nog gett upp det där med att skriva någonting varje dag. Det funkar inte i längden så det får bli sporadiskt istället.
Veckan hittills har varit ganska lugn. Plugg och repetitioner. Fick tel ang jobbet jag sökt om att de vill träfffa mig en gång till så det är ju positivt. Hoppas att jag får det. Idag så började jag med att sitta och läsa i skolan, sen en sväng till Västerås för en lab. Den gick bra så vi hann hem två timmar tidigare än schemalagt. Hoppas bara att den är rätt oxå :) Det har även kommit ut uppgifter om det pm som ska skrivas senare i vår så man kanske ska titta lite på det. Tack vare att jag han tillbaka tidigare från Västerås så har jag läst ikapp den boken som jag läser nu, på fredag är det föreläsning i en annan bok men den hinner jag nog läsa en del i imorgon.

Sitter just nu i plugget och väntar på att körrepet ska börja. Jag ska bara iväg och käka innan så det år gott om tid.

Det känns ganska tomt nu när OS är slut. Det jag saknar mest är uppvämningen som Svt hade på nätet en kvart innan ordinarie sändningar. Riktigt roligt var det så jag kan rekommendera att gå in på Svt-play och titta på det.

resten av veckan blir nog ganska lugn. Det enda inplanerade är föreläsning på fredag förmiddag. För övrigt är det helt ledigt. Är skönt det för jag går omkring och är lite allmänt slö bara, man brukar ju piggna till när man får något att göra iofs.

Men nu ska jag kolla lite mer runt här innan det blir mat.

Dagens låt:

 

//R


RSS 2.0