Dagen som gått

Det har varit en ok dag idag.
Har jobbat ganska mycket med resan på fredag och fått klart allting nu. Det känns skönt. Sen så har jag klippt mig och vi har haft styrelsemöte med kammarkören. Avslutade dagen med repetition med kören. Där var det två afrikaner som var med i ett utbytesprogram inom kyrkan. Vi fick lära oss en Gospel som var enkel men lät bra. Kanske blir ett framträdande på vårkonserten.
Vi övade lite på Anthem också. Viktor har gjort ett jättefint arr på låten och han har då tänkt sig att jag ska sjunga den kompad av åtta körsångare. Det kommer nog vara lite nervöst då kompet kommer låta väldigt bra och jag inte vill förstöra det för dem. Det brukar dock lösa sig på något sätt.
Imorgon så är det full fart. Först blir det en golfunda med bror, sen så blir det konsert i strängnäs på kvällen. däremellan ska jag hinna packa också för bussen går ganska tidigt på fredag.

Så nu blir det nog bädden.
God natt!

Tisdagen

Igår så gjorde jag mina första 18 hål på Sundbyolms golfbana. Det gick över förväntan även om det inte var något toppresultat så kände ag att en del av spelet fanns där iaf. Puttningen kändes bättre och bättre. Det som har störst behov av att åtgärdas äv väl orken, tur är det väl att man ofta går ensam nu i början så att rundan ligger runt 3 timmar istället för runt 5 som kan vara fallet om man är 4 st. Kände hur koncentrationen tröt mot slutet som det var nu. Men 30 poäng ger iaf hopp om framtiden.

Efter ett välbehövligt bad för att mjuka upp kroppen lite så var det dags för Dans/rörelse-repetition inför Åtta meter. Det var sådär lagom flummigt som det så ofta kan vara vid ett första möte med en koreograf. Många övningar som har för avsikt att bygga gruppen samt ge henne en uppfattning om hur olika personer i gruppen rör sig kan jag tänka, men det var kul.

Tog mig sen tid att ringa chauffören och stämma av lig angående resan till Malmö - Köpenhamn som bär iväg på fredag. Slutförde ett schema för resan sen som jag skickade ut.

Nu sitter jag och är lite irriterad över att jag inte kunde sova längre idag, för jag är rastlös....
Kanske ska försöka göra något konstruktivt av rastlösheten...
Eller nae ;)

Golfsäsongen

Nu har min golfsäsong officiellt börjat. Spelade årets första 9 hål idag och det gick över förväntan. Verkar lovande.

Helgen

Helgen har inneburit väldigt lite sömn.
Resan till Göteborg blev väldigt intressant. Vi kom iväg 45 min för sent och väl nere i Göteborg så var vägen avstängd och vi blev ombedda att ta en annan väg. Den vägen hittade inte chauffören så vi anlände till Arken i Göteborg cirka 2 timmar för sent. Väl där så han man se föroläsningen av Stefan Sebö. Han var riktigt bra som vanligt  och sen så var det bilutdelning där tio personer fick sina bilar.
Efter föroläsningen så blev det lite lugn och ro där man kude göra sig i ordning inför middagen. Det var fin utsikt ifrån Arken iaf:


Sen var det dags för middag. Var första maten jag fck på hela dagen så det var välkommet:


Under middagen var det underhållning och den var sådär.
Vid 22:30 så gick bussen hem och vi var i Eskilstuna igen vid 03:30.
Kom isäng i vid 4 och skulle upp vid 8.
Detta för att medverka på upptaktshelgen för musikalen Åtta Meter i torshälla. Det var en ganska givande dag.  Det kan nog bli ganska bra det hela. Är ju alltid lite vingligt och spretigt i början. Resten av dagen tillbringades med goda vänner.

Tidig Morgon

Idag ska jag till Göteborg på konferens. Därför jag är vaken såhär dax på en lördag. Det borde vara förbjudet om man inte ska jobba ;) Det blir en komprimerad göteborgsresa. Åker om en timme, när vi kommer fram är det konferens direkt, sen middag och avslutar med någon underhållning innan bussen åker emåt. Lär väl landa i E-tuna vid 3 eller 4 inatt igen.

Imorgon är det uppstart för musikalen 8-meter. De kör redan idag men jag har annat inplanerat.

Gårdagskvällen förresten var väl sådär lyckad. T var inte på humör och det bllev ganska avslaget. Jag var hemma innan 1. Kom inte isäng förräns vid tvåsnåret. men nu ska jag dusca sen fixa frukost.
Återkommer nog imorgon ang hur dagen var.

Nästan färdigt...

Nu är det bara kompletteringsskruvning kvar.
Visst blev det bra:


Dagen för övrigt lär innehålla middag hos päronen samt medlemsfest med Forever.
Det lär bli kul :)

Jesus, finns han?




Första delen



Det ser ju ganska lovande ut eller vad tycker ni? :)

Reglingen är klar



Skönt att det är klart. Nu är det att lägga golvet, men det virket äger jag ännu inte så det blir att mäta och handla. Men det gör jag imorgon. Nu blir det en slapparkväll.

Första steget...

.. mot balkongolvet är nu taget. et må vara ett pyttesteg, men jag har kollat så att det inte behövs mer reglar och det verkar klara sig. Det jag är i desperat behov av nu är ju  en såg, en borr och en massa skruvar. Funderar på att åka ut till Silvan och kolla efter en skruvdragare. De har ju 40% på allt typ. Kan vara värt det.

Nej nu....

... är det dags att ta tag i sig själv!

Dagens planer är väl att få någonting vettigt gjort, det finns lite att välja på.

  • Leta jobb
  • Träna
  • Plugga matte
  • Börja med balkonggolvet
Vi får se vad man får fram av det.

Projekt balkong

Nu har vårens stora projekt gått igång.
PROJEKT BALKONG:



Reglarna är inköpta. Passade på när Silvan har utförsäljning och 30% på samtliga varor.
Så alla reglar för 140 kronor är helt ok.
Tror jag ska hinna fixa dem på måndag

Imorgon är det dags för skyttarnakonsert. Kanske skriver mer om det efteråt.
God natt

En tanke

...som slog mig var att de där stökurserna jag gått nu i vokalensemble helt plötsligt har bliit 30 högskolepoäng. Det är ju en termin som man kan tillgodoräkna sig om man ska få ihop till kandidatexamen eller sådant. Inte illa.

It's done


Matte C

Kommer precis tillbaka från studievägledaren på mdh.
Vi har disskuterat mattec på gymnasienivå. Om jag vill läsa ekonomiprogrammet och bli civilekonom så måste jag ha matte c. Vill jag däremot bli civilekonom genom att läsa lösa kurser så finns det inget behov av matte c om jag inte vill fördjupa mig i specifika ämnen som kräver det.
Så valet jag står inför nu är att fortsätta läsa matte c och tenta av den som jag känt mig tvungen att göre men nu inte längre är tvingad, eller helt enkelt skita i matte c och vara glad ändå. Har ännu inte bestämt mig hur jag ska göra. Fördelen med att tenta den nu är att allting inte hänger på att jag klarar den kursen.

Ne nu ska man logga in på studera.nu och anmäla sig till lite kurser.

Tidigt.

Det var ett tag sen man hade klockan på 7 eller tidigare. Kan väl hoppas på att det snart blir den vanliga tiden att gå upp men är tungt när det bara är för en dag.
Anledningen till att jag är uppe nu är att jag ska till mdh och se om man kan få prata med en studievägledare. De har drop-in idag och imorgon med start kl 8. Så jag måste nog hoppa in duschen nu så man kommer dit i tid.
Hoppas det går bra.

Påsklov

Det kan man nog kalla det jag tagit från bloggen.
Är ju inte någon fanatisk bloggare direkt men iaf.

Påsken har förflutit lugnt för min del. Skörtorsdag och långfredag var som andra dagar tup, med den skillnaden att det var fler personer lediga.
Påskaftonen inleddes med lite fika på stan, sen traditionsenlig påskmiddag hoc försäldrarna innan det bar av hemåt för den sista städningen innan festen skulle bli av. Det belv en väldigt trevlig kväll med gamla vänner som var hemma på påsklov, kom väl isäng vid halv 5 på morgonen.
Dagen efter så blev det lugnt och sen födelsedagsfika hos J. Träffade D oc vi käkade lite innan han begav sig hemåt igen.

Idag så var jag iväg på programrådsmöte i Volvo-orkestern, tyvärr så hade några personer missat att det skulle vara så vi var två personer där. Inte så givande men sånt som händer.
Därefter åkte jag ut till Mälarbaden och sitter där nu och inväntar middagen.

Sitter även och vaktar mina byar i Travian som enligt ryktet skulle bli attackerade idag. Blir lite trist i längden att bara sitta och titta på typ. Men det är ju en del av spelet

Resten av dagen blir nog ganska lugn. Måste kolla så jag har koll på mina betyg och sånt. Ska till mdh imorgon och försöka få träffa en studievägledare.

Men kanske skriver något mer ikväll.

Hipp hipp

Kom att tala om detta klipp igår:


The Producers

SE DEN!!!!!!!!!

Härliga Lrördag

Då var det lördag.
Är och blir nog en härlig lördag.
Dagen började med att jag gick på stan med T en sväng. Sen kom D ner och vi tog en avskedsfika kan man säga. Han drar ner till Borås och nytt jobb idag så det var lite trist.
Men vi ska hålla kontakten.
Ser jättemycket fram emot kvällen och  eftermiddagen dock.
Ska upp till Stockholm och käka och sen se The Producers.
Det ska bli kanonkul.
Återkommer med hur föreställningen var. Antagligen imorgon.

Lat

Känner mig lat idag och hoppar träningen.

Torsdagskväll

Dagen har varit ganska händelserik.
Började med att träffa far på msp, sen så hamnade jag på Espresso House och räknade matte. Förvånande va :)
Efter ett tag kom bror och vi snackade lite strunt, gick en sväng på stan  och jag käkade en nachotallrik på fiket på 21:an. Gott som vanligt. Sen så blev det tillbaka till Espresso House för att träffa B och A. Vi pratade om en sak som de visade och jag skrev in mig så får vi hoppas att det blir bra.
Sen blev det en Biljard på Fame. Gick sådär men var kul. Skyttarna sen och nu sitter jag här.

Såg att det var en skoldemonstration på fristadstorget. Kan förstå vad de vill och att de demonstrerar. Problemet är ju tyvärr inte bara lokalt.

12%

Det är där någonstans som arbetslösheten ska ligga nästa år enligt finansministern. Jag måste ju säga att man blir ju inte mer motiverad att söka jobb direkt. Speciellt när ministern i nästa andetag står och försvarar skattesäkningarna för dem som tjänar mest med pengar som bidrar till landets budgetunderskott. Jag kan någonstans förstå att det inte går att göra hur mycket som helst för att minsta arbetslösheten i dagens läge, men jag kan absolut inte förstå hur man kan låna pengar för att göra så att de som redan har mer pengar än de kan göra av med ska få mer pengar. Det innebär ju att jag och alla andra med liten inkomst måste betala den statsskulden. För det lär ju inte vara någon höginkomsttagare som får betala det.

Lite kred måste ändå vår regering få, eller iaf de personer som representerade regeringen på Telias bolagsstämma. De gick emot styrelsens förslag och röstade ner de bonusar som var föreslagna för Telias högre chefer. På bolagsstämman röstade då staten emot den Finska staten och övriga storägare. Bra gjort. Nog en av få bra saker som den nuvarande regeringen lyckats med.

Nu är det bara att hoppas att den politik som de för kan funka bra under högkonjuktur, men DET ÄR INTE DET NU!!!!!! Dags att vakna nu Anders och Fredrik!!

Fint vääääääder

Härligt väder det har varit idag.
Dagen började med lite matteräkning, har fortfarande varit tung i huvudet idag men är svårtatt vara nere i detta vädret.
Sen så blev det lunch med bror på american. Var inte riktigt hungig, men bra att få lite mat i magen.
Sen traskade vi runt lite på stan innan jag slöt upp med B på Espresso House för lite mer matematik. Pratade annat också. sen gick jag hem och har lagat lite mat. Strax är det iäg till kören och sjunga lite.

Har förresten köpt nya skor idag. Ett par Ecco Helsinki. Någonting att ha vid spelandet och snyggare promenadskor. De verkar sköna men de var ganska dyra.

RSS 2.0