Då var Maj slut

Jaha, då sitter man här på jobbet igen och det är den sista Maj.
Har varit en grymt jobbig månad, hoppas att Juni blir lättare.
Den senaste tiden har jag pillat runt lite i lägenheten och med Marcus hjälp fått upp lampor i hall, kök och sovrum. Vi har även börjat sätta upp kabelkanaler vid taket.
Sen har det varit struligt på jobbet för att någon har planerat in en uppgradering av mjukvaran inför sista veckan i månaden, det är då vi har som mest att göra så det är sådär lagom kul..
Jobbat mycket har det blivit.
Har fortfarande inte hört något ang det jobb jag fått förfrågan om.
Ska väl kontakta stället idag elelr imorgon, får se.
Ikväll så är det sjungning med kvartetten på kåren, det ska bli kul. Hoppas att det går bra.
Ne nu ska jag försöka jobba lite.
Ciao

På jobbet

Jaha.
Då var man här igen då.
Härligt med måndagar, gick väl på någon sorts chock idag och satt i bilen redan 5:40. Måste kolla på väckarklockan och se vilken tid den står på.
Helgen har annars varit full fart.
Flyttade i lördags och det gick bra, tack alla som hjälpte mig.
Har lite småsaker kvar i lägenheten att göra vilket gjorde att jag inte kan möblera helt slutgiltigt.
Igår sen så var vi en sväng till tippen med allt byggskräp, det var fler än vi som tyckte det var en bra idé. Väldigt mycket folk där, sen var vi på jakt efter persienner till sovrumsfönstret, och det fanns ju inga så far skulle kontakta stigs och se om de har.
Senare på kvällen var det iväg till Mats och repetera med kvartetten inför gigget på kåren den 31:a
Det gick väl sådär, men det löser sig säkert.
Sen blev det alldeles för sent igår så idag blir det riktigt segt.
Hoppas jag inte somnar.

Ha de
Robert

En händelserik vecka

Jaha, då har man inte varit här på ett tag.
ska försöka sammanfatta den gångna tiden sen senaste bloggningen.
I  måndags så skulle jag be om ledigt i tisdags efteriddag för att lägga golv, men fick ledigt hela dagen. Det gjorde att medarbetarsamtalet blev uppskjutet.
Fick även reda på att jag ska träffa en person ang ett nytt jobb på torsdag.
Efter jobbet så åkte jag förbi lägenheten och donade lite. Träffade Viktor oxå.
Sen på tisdagen så började viktor och jag att lägga golv i vardagsrummet. Det tog cirka 6 timmar men slutresultatet blev riktigt bra. Allting var på topp, skulle sen förbi Wolfram och hämta portan för att spela in onsdagens konsert. Det drog ut på tiden och började känna mig stressad för att hinna duscha och äta innan repet. När jag var på väg från wolfram så ringde min far och sa att hallgolvet måste läggas om, har blivit lagt från fel håll. Det innebar att det var dåligt med golv och vi var tvungna att beställa ett paket till som levereras imorgon fredag. Då var jag på god väg att gå genom lägenheten med en slägga och sen sälja den. Kändes verkligen som om det aldrig ska bli färdigt. Det gick väl tyvärr ut över ROlf som snällt nog hjälper mig med lägenheten, tapetsering och golvläggning mm. Var väl inget solstråle på kvällens repetition heller. Hade varit igång sen 8 på morgonen och lagt golv och fått bomben så repet gick väl sådär. Vr klar där halv elva på kvällen. Hoppades att ja skulle ha kunnat sova på onsdagen men vaknade klockan 8 som vanligt.
Har nog för mycket att tänka på.
Onsdagen förflöt så att vi köpte lite socklar för kök och sovrum primärt, sen hände det inte så mycket mer.
Åkte till kyrkan och fick koppla om all ljudteknik och inspelningsutrustning så han lagom med det tills repetitionen började halv fem. Repade, sen så var det dax för konserten. Den gick väldigt bra och alla var nöjda, vi avslutade kvällen med middag på akropolis. Det var väldigt trevligt och gör så man slipper känna den stora tomheten direkt efter en konsert som gärna uppstår annars.
Idag så har det varit full fart i lägenheten. Rolf har tapetserat de kvarvarande rummen, jag och mor har transporterat det mesta från köket till nya lägenheten. Sen har jag kapat till det mesta i sockelväg till köket. Så det börjr se riktigt klart ut. Så skönt.
I morgon ska hallgolvet läggas om, jag ska föraöka fixa socklarna i sovrummet och göra klart köket. Sen måste jag ju fixa persienner till sovrummet.
Ska även försöka packa lite i gamla lägenheten. Är ju flyttdag på lördag så..
Hoppas det går bra.
Over and out!
Robert

Jobbig vecka framför sig

Jaha, då är det måndagsmorgon igen *suck*
Helgen har varit lätt fartfylld.
Började bra med att det hände ganska mycket i lägenheten. Fick golv lagt i kök, sovrum och nästan hela hallen, det blev riktigt bra. Sen så tog resten av lördagen till att städa undan och dammsuga lägenheten och täcka golven inför tapetseringen..
Igår blev det inget gjort, köpte lite lister för att lägga vid socklar. Det blir säkert bra, annars så hann jag med en fika på tuna park med bror, classe och vaidi. Sen middag hos päronen och avslutade det hela med 4 timmars körrep med kammarkören inför konserten på onsdag. Alltid kul. Karin hade ändrat sig och kan vara med på onsdag. Kanske kändes lite trist för Ida som vi hade blixtinkallat, men hon sa att det inte var någon fara.
Idag sdå ska man jobba hela dagen, sen försöka fixa småsaker till lägenheten införskaffa lite lister och så. Det gör man kanske att slutföra de rum som blir färdigtapetserade och lägga lister ganska direkt efter tapetserandet.
På tisdag blir det halvdagsjobb med medarbetarsamtal, sen ska jag köpa och lägga nytt golv i vardagsrummet. Eller börja iaf.

Nej, nu ska jag försöka jobba lite.

HADE
KRAM

Fredag!!

God morgon alla glada.
Så var det fredag igen, går inte veckorna väldigt fort.
Igår så hade vi konsert med kören, det gick bra och lök-låten var en klar succe med vår utstuderade koreografi. Det var väl hyfsat med folk, hoppas att det kommer väldigt mycket folk på onsdag när vi har vårkonserten i Elimkyrkan.
Sen så tog Karin sitt beslut igår och hon åker till grekland på måndag, synd att hon inte kan vara med i kvintetten, men jättekul för henne att hon fått det jobbet.
Solen hade gjort henne gott för övrigt, hon var riktigt fin i hyn.
Sofia W hade ett riktigt fint linne på sig igår förresten, inget vulgärt utan det var ganska normalt, men man är inte van att se henne klädd i tighta kläder, man blev ju inte besviken.
Hoppas oxå att Ida kan sätta stämman i kvintetten, annars blir det ingenting med den på onsdag. Det märks på söndag.
I Eftermiddag ska jag på anställningsintervju, är lite nervös. Får se hur bra det går att koncentrera sig på förmiddagen idag.
Kommer väl en rapport i kväll kanske om jag orkar.
Hadet gött
Kram

God morgon

Jaha, då sitter man på jobbet igen.
Tänkte väl försöka sammanfatta gårdagskvällen.
Hade repetition med kören inför konserten på SMT idag. Det gick riktigt bra faktiskt. Det märks så skillnad när Mats slipper sitta vid pianot utan kan stå och överföra sin energi till oss. Ni får komma och lyssna klockan 1630 ikväll på Länsmusiken.
Karin kom hem igår från reseledarutbildningen. Hon är ju andrasopran i vår lilla kvintett som ska sjunga ett stycke på vårkonserten på onsdag. Vet dock inte om hon kan medverka för hon har fått ett jobberbjudande på ett resebolag med placering i Grekland. Hon var tveksam, men får besked ikväll om vad hon har beslutat. Är det så hon åker så har vi en liten livlina i Ida som skulle kolla på stämman och se om hin sätter det på en vecka. Hoppas det i sånt fall.
Skulle vara trevligt att stå bredvid Ida och sjunga. Synd att hon är så ung bara *s*
Annars så var det som vanligt på repet. Malin var riktigt fin klädd med någon form av topp som inte täckte axlarna, tyvärr så hade hon någon kofta på sig som täckte dom istället. Hon är inte heller ful och Sofia var riktigt finklädd.
Jaja, nog om detta. Ska väl försöka komma igång med jobbet så kanske vi hörs mer idag.

HADE
Robert

Lugn eftermiddag

Jaha, då har man kommit hem då. För ett litet tag i alla fall. Skulle börja repetera redan 17:30 idag, vilket gjorde att jag slutade en timme tidigare från jobbet för att inte stressa ihjäl mig, för övrigt s var det trist på jobbet. Har ingen motivation för tillfället. På vägen hem så fick jag reda på att det inte blir rep förräns 19 så det var ju kul, men jag tog vägen förbi colorama och beställde golv till hallen. Kan hämta det på fredag. Riktigt skönt, sen så har jag nog hittat golv till köket oxå. Roffe ska åka förbi lägenheten och slipa och spackla det susta så att vävning ska ev kunna ske på torsdag. Då kanske man kan måla det en gång på fredag. Så det ser lite ljusare ut men det är fortfarande ett tight schema. Får inte komma så många bakslag mer för att det ska spricka totalt.

Nu ska jag tappa upp ett bad och varva ner lite innan jag ska iväg och rpetera med kören.
Det ska bli kul att träffa alla vänner där och så.
Kanske hör av mig sen idag, annars hörs vi en annan dag.

Kram på dej...

Skitlägenhet

Jaha, då sitter man på jobbet och försöker sammanfatta vad som hände och vad hur det gick i lägenheten. Eftersom det är min första blogg så har jag köpt en lägenhet som jag fick tillträde till den 27/4.
Tanken var att jag skulle renovera lägenheten, genom att stänga igen en dörr mellan kök och sovrum, tapetsera om vardagsrum och sovrum. Måla om hallen och två väggar i köket satm tapetsera en vägg i köket. Slutligen skulle jag lägga in nytt golv i hall, kök och sovrum. Dessutom så var det typ en veckas leveranstid på tapeterna så någon tapetsering blev det inte den första helgen.

Problemet i hallen till att börja med var att väven som jag skulle måla på sög så mycket färg så istället för att som planerat vara klar den 1/5 så blev det klart den 6/5. kom även fram till att golvet i vardagsrummet är så dåligt så måste lägga in golv där med samt att en av väggarna i köket måste vävas. 

Det var då tanken att det skulle vävas i köket samt läggas golv i hallen igår kväll. Vi kommer dit och då får min far för sig att bända på gardinupphängingen vilket gör att de måste brytas bort och spacklas, det gör så att det inte alls gick att vävas, utan spacklet måste då härda och så... Då började vi lägga golvet, det visade sig att skitgolvet vi köpte på byggmax inte gick att klicka ihop så vi måste lämna tillbaka det och försöka hitta något nytt golv att köpa. Nu ser planen ut att golven i alla rum utom vardagsrummet ska läggas på lördag då tapetseringen var inplanerad.  

Så just idag känns det som att jag kanske kommer in i lägenheten i slutet av juni eller nåt..
Hoppas väl att golvläggningen ska gå bra på lördag och därför kunna komma ikapp lite tidsmässigt.

Ikväll är det körrepetition som gäller. Har konsert på Sörmlands Musik & Teater imorgon, sen har vi vårkonsert i Elimkyrkan om en vecka. Det ska bli kul och hoppas att allting går bra, mer om detta senare.

Bryt ihop och kom igen
Robert

RSS 2.0