Jobbig vecka framför sig

Jaha, då är det måndagsmorgon igen *suck*
Helgen har varit lätt fartfylld.
Började bra med att det hände ganska mycket i lägenheten. Fick golv lagt i kök, sovrum och nästan hela hallen, det blev riktigt bra. Sen så tog resten av lördagen till att städa undan och dammsuga lägenheten och täcka golven inför tapetseringen..
Igår blev det inget gjort, köpte lite lister för att lägga vid socklar. Det blir säkert bra, annars så hann jag med en fika på tuna park med bror, classe och vaidi. Sen middag hos päronen och avslutade det hela med 4 timmars körrep med kammarkören inför konserten på onsdag. Alltid kul. Karin hade ändrat sig och kan vara med på onsdag. Kanske kändes lite trist för Ida som vi hade blixtinkallat, men hon sa att det inte var någon fara.
Idag sdå ska man jobba hela dagen, sen försöka fixa småsaker till lägenheten införskaffa lite lister och så. Det gör man kanske att slutföra de rum som blir färdigtapetserade och lägga lister ganska direkt efter tapetserandet.
På tisdag blir det halvdagsjobb med medarbetarsamtal, sen ska jag köpa och lägga nytt golv i vardagsrummet. Eller börja iaf.

Nej, nu ska jag försöka jobba lite.

HADE
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0