Kärringar ska hållas kort!

Ja då var det fredag den 1 juni idag.
Tiden går väldans fort..
Hade sjungning på kåren igår med kvartetten, det var kul och träffade lite trevligt folk och så. Däremot fick vi reda på att vi inte skulle sjunge en låt. Hasse och Tages Kärringar ska hållas kort. Den ska ju intagas med viss distans och man bör lyssna på hela låten innan man uttalar sig. Nu fanns det ju tyvärr personer i publiken som härde typ fjärde raden när textraden kärringar ska hållas kort kom första gången och bestämde sig för att den här låten tycker jag inte om och stängde av. Att sen låten går ut på att personen som tycker att kärringar ska hållas kort får krypa till korset och stå som förlorare uppfattade inte dessa människor vilket innebar att en eller ett par personer kom fram efter sjungningen och tyckte att vi förstörde stämningen i salen när vi sjöng, medans andra sa att de satt och asgarvade, så man får ta det för vad det är. Tycker bara att det är tråkit att folk tar illa upp på fel grunder. Hoppas att det går över.
Annars så var min bordasdam väldigt trevlig och väldigt vacker. Hon fick ju även mitt visitkort så man får ju hoppas att hon hör av sig i helgen. Antagligen inte men man kan ju alltid hoppas.
Ikväll lutar det åt att det blir pirates 3 på bio, kanske kan träffa lite nytt folk då oxå. Det är med Bohman och vänner. Förhoppningsvis kommer vissa av de som var med på festen hos Gabbe, trevliga och snygga tjejer även där. Men det märks.
Jag ska försöka jobba lite nu, även om det inte finns så mycket att göra innan posten kommer klockan 8.
Till nästa gång....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0